Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Poletíme? punk-country / Brno

„Koukněte se na nový klip z dílny Báry Polákové!“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

  • Pojď se mnou lásko má- CHCE TO HIT! (2018) 5 467 ×
  • Chce to hit!- CHCE TO HIT! (2018) 5 223 ×
  • Pochod žížal- CHCE TO HIT! (2018) 4 925 ×
  • Kameny- CHCE TO HIT! (2018) 4 659 ×
  • Tři kámošky psycholožky- CHCE TO HIT! (2018) 4 742 ×
  • Dajána- CHCE TO HIT! (2018) 4 531 ×
  • Drápy- CHCE TO HIT! (2018) 4 128 ×
  • Dřevěný, železný, kamenný- CHCE TO HIT! (2018) 3 905 ×
  • Upír vegetarián- CHCE TO HIT! (2018) 3 594 ×
  • Nahá paní- CHCE TO HIT! (2018) 3 656 ×
  • Moja mama- CHCE TO HIT! (2018) 3 537 ×
  • Čokoládová víla- CHCE TO HIT! (2018) 3 322 ×
  • Létající koberec- CHCE TO HIT! (2018) 3 122 ×
  • Píseň o plynu- CHCE TO HIT! (2018) 2 990 ×
  • White trash- CHCE TO HIT! (2018) 2 657 ×
  • Auto co veze ovci- CHCE TO HIT! (2018) 2 567 ×
  • Ťu ťu ňu ňu- Kroskántry (2012) 20 791 ×
  • Mimochodem- Turbošanson (2014) 25 823 ×
  • Flašinety- Turbošanson (2014) 21 421 ×
  • Moje poslední vůle- Turbošanson (2014) 17 807 ×
  • Postel- Turbošanson (2014) 16 918 ×
  • Lokomotiva- Kroskántry (2012) 35 258 ×
  • Fousy- Skupina dobře vypadajících mužů (2010) 32 276 ×
  • Holky pitomý- Kroskántry (2012) 36 460 ×
  • Maluju- Turbošanson (2014) 15 495 ×
  • Strach- Turbošanson (2014) 15 005 ×
  • Bež dál- Turbošanson (2014) 14 670 ×
  • Ty jsi má- Turbošanson (2014) 18 311 ×
  • Veverka- Turbošanson (2014) 14 602 ×
  • Holky to umí líp- Turbošanson (2014) 13 657 ×
  • Pět schodů- Turbošanson (2014) 11 463 ×
  • Hadi- Turbošanson (2014) 13 604 ×
  • Nebreč- Kroskántry (2012) 17 887 ×
  • Písnička pro Makrelu- Skupina dobře vypadajících mužů (2010) 15 373 ×
  • Hvězda padá- Skupina dobře vypadajících mužů (2010) 13 655 ×
  • SMSky- Skupina dobře vypadajících mužů (2010) 13 389 ×
  • Kdyz se dva opiji - Půčik!- Skupina dobře vypadajících mužů (2010) 14 617 ×
  • Kus železa- Kroskántry (2012) 25 861 ×
  • Muž neviditelný- Kroskántry (2012) 19 728 ×
  • Chechtání- Kroskántry (2012) 20 500 ×
  • Mám depresi rád- Skupina dobře vypadajících mužů (2010) 26 326 ×
  • Zlej chlapeček- Skupina dobře vypadajících mužů (2010) 20 948 ×
  • Sado maso- Skupina dobře vypadajících mužů (2010) 20 323 ×
  • Cirkus- Jednoduché písnička o složitém životě (2008) 19 352 ×
  • Má milá, má milá- Jednoduché písnička o složitém životě (2008) 21 850 ×
  • Chlastáme na festivalu- Jednoduché písnička o složitém životě (2008) 20 449 ×
  • Černá noc, černej den- Jednoduché písnička o složitém životě (2008) 17 010 ×
  • Biologické hodiny- Jednoduché písnička o složitém životě (2008) 15 116 ×
  • Duch- Skupina dobře vypadajících mužů (2010) 14 276 ×
  • Zatracenej šíp- Kroskántry (2012) 7 167 ×

Členové

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

Složení

Rudolf Brančovský - kytara, zpěv

Jáchym Hájek - trubka

Pavel Križovenský - saxofon, příčná flétna

Vojta Konečný - housle

Ondřej Hájek - piano

Vít Kraváček - basová kytara

Michal Jež - bicí

Josef Zámečník - banjo, kytara

 

Diskografie

2018 – Chce to hit! (Supraphon)
2014 – Turbošansón (Supraphon)
2012 – Kroskántry (Indies) 
2010 - Skupina dobře vypadajících mužů (Indies) 
2009 - Jednoduché písničky o složitém životě (Indies)

Bio a historie

POLETÍME?

Banjo punk a turbošansón. Po třetí písničce zjistíte, že je milujete celý život.

O kapelu, která bezpečně a jistě letí k pomyslné špičce české hudební scény je takový zájem, že na jejich koncertech bývá po celé republice narváno.  

Letos na jaře vydali novou desku „Chce to hit!“, se kterou pilně koncertují.

V minulém roce dvakrát za sebou vyprodali brněnskou Flédu. Do klubu Rock Café v Praze nebyly lístky už měsíc dopředu, a tak se narychlo přidal druhý koncert v Malostranské Besedě, který se také vyprodal. V létě 2017 hostovali na turné s Divokým Billem slavili opravdu velký úspěch.  

 Poletíme? mají zkrátka dobře našlápnuto. A není divu. Umí totiž odlehčenou formou vyprávět o složitých a smutných věcech tak, že jejich koncerty dýchají barevnou náladou, svižnou rytmikou a tanečními kreacemi publika. I vy se budete smát, výskat, tančit nebo vám přeběhne mráz po zádech, když v písni pojmenují váš problém. Kladou totiž důraz na vtipné, poetické a přímočaré texty.

 S nimi se rozhodně nudit nebudete, už jen pro to netradiční nástrojové obsazení, se kterým kapela zvládá výtečně punk stejně jako jazz. Kapela dokáže strhnout publikum jak v komorním klubu, tak na hlavní scéně největších tuzemských festivalů.

 Kapelníkem, zpěvákem, textařem a zásadní osobností kapely je charismatický výtvarník Rudolf Brančovský. Umělcův netrénovaný hlas stojí na podiu stejně sebejistě, jako starý kapitán dávné plachetnice pevně rozhodnutý obeplout svět. Jeho posádku pak tvoří sedm mořských vlků, kteří přesně vědí, co mají dělat, aby bláznivá plavba dopadla dobře.

 Přes fakt, že lodě plují na vodě, se posádka nevzdává naděje, že jednou s touto plachetnicí opravdu poletí!

 

 Složení

Rudolf Brančovský -kytara, zpěv

Jáchym Hájek – trubka

Pavel Križovenský - saxofon, příčná flétna

Vojta Konečný - housle

Ondřej Hájek - piano

Vít Kraváček - basová kytara

Michal Jež – bicí

Josef Zámečník – banjo, kytara

 

Diskografie

2018 – Chce to hit! (Supraphon)
2014 – Turbošansón (Supraphon)
2012 – Kroskántry (Indies) 
2010 - Skupina dobře vypadajících mužů (Indies) 
2009 - Jednoduché písničky o složitém životě (Indies)

 

Vice info

www.poletime.info
www.facebook.com/poletime
www.bandzone.cz/poletime

 

Videa

 

Management & booking
Tomáš Paleta, +420 774 231 568, tpaleta@applausebooking.cz