Desecrated Dreams - O kapele | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Desecrated Dreams death-metal / Liptovský Mikuláš

„Kapela ukončila svou činnost“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

  • 2010 - Profound Darkness Of The Ages 1 071 ×
  • 2010 - Above The Veil Of Shadow 743 ×
  • 2010 - Devil's Garden (The Lost Faith II) 580 ×
  • 2010 - In The Embrace Of Lies 458 ×
  • 2004 Against The Fate 416 ×
  • 2001 The Lost Faith 416 ×
  • 1998 Hidden Death 259 ×
  • 1996 Waiting For The Last Sunset 1996 229 ×
  • 2001 Impure 147 ×

Členové

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

Diskografia

1996 – Waiting For The Last Sunset (demo, vydané v 1997)

1998 – Raven Forest (demo)

2000 – Feelings Of Guilt (CD, vydané v 2001 v Metal Age)

2002 – Overthrow (singel)

2004 – Die!mensions (CD, vydané v 2010 spolu s EP)

2010 – In The Embrace Of Lies (EP)

2012 - Raven (EP)

 

Facebook:

http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/DESECRATED-DREAMS/112412495454585

 Downloads:

www.jozzo.consultaxpkk.sk

 

Bio a historie

História: 

1996 – vznik DESECRATED DREAMS, prvé koncerty, nahrávanie prvej nahrávky „Waiting For The Last Sunset“

1998 – nahrávanie druhej nahrávky „Raven Forest“

2000– nahrávanie albumu „Feelings Of Guilt“

2001 – vydanie albumu „Feelings Of Guilt“ v Metal Age Production

2002 – nahrávanie singlu „Overthrow

2003 – nahravanie poslednej nahrávky „Die!mensions”, nahrávka nebola doteraz vydaná

2005 - skupina pozastavuje činnosť

2008 – reunion DESECRATED DREAMS – príprava koncertného programu založeného na výbere najlepších peciek

2009 – prvé koncerty od roku 2003 , príprava skladieb pre nový album

2010 – nahrávanie a  vydanie EP "In The Embrace Of Lies"

2012 - nahrávanie EP "Raven"

2012 - 17. november - posledný koncert v LM. Po ňom Jozzo odchádza z kapely, čím sa ukončila existencia Desecrated Dreams.

 

Posledná zostava:

Milan "Jozzo" Jozefek gitara, spev;  Desecrated Dreams (1996-2005, 2008-2012); Barbarossa (1993-1995); Embalmed (1997); Dementor (2006-2007); Mordor (2007-2008)

Ľubo Michalovič – gitara;  Desecrated Dreams (1996-2003, 2008-2012); Barbarossa (1993-1996); Mordor (2007-2008)

 

Marek Navrátil – basa; Desecrated Dreams (1998-2001; 2008-2012); Walkyrie (1995-1997); unknown name (1998)

Jano Navrátil – bicie; Desecrated Dreams (2008-2012); nejaké bandy predtým

 

Bývalí členovia:

Bicie:

Michal Patz (1996-1999); zakladajúci člen; nahrával Waiting For The Last Sunset, Raven Forest, Feelings Of Guilt

Oliver Ondráš (2003, session); nahrával Die!mensions

Seth (automat), (2002-2005); nahrával Overthrow

Andrej Šimon (2000-2002)

 

Piáno, klávesy:

Petra Jozefková (Knoflíčková); nahrávala Overthrow, Die!mensions

 

Basa:

Peter Baran-Defenest (1997)

Spev:

Stano Konečný ((1996-1999; 2003; 2009)