Le Payaco - O kapele | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Le Payaco alternative-rock / Bratislava

„Vitajte na oficiálnej Bandzone stránke skupiny Le Payaco!“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

  • Dobrý večer priatelia (1999) 523 ×
  • Nesmrteľne jedovatá (2005) 451 ×
  • Ochorel som smútkom belasým (2001) 432 ×
  • Sadni si mi na kolená (2001) 445 ×
  • Večierky firemné (2005) 412 ×
  • Intelektuál (1999) 401 ×
  • Osol (1999) 328 ×
  • Na mesiaci (2003) 319 ×
  • Čiernobiely svet (2005) 308 ×
  • Mierna letná citlivosť (1999) 299 ×
  • Šarm a štýl (2005) 279 ×
  • Horská chata (1999) 308 ×
  • Všetko sa dá zjesť (2005) 258 ×
  • Popový ďážď (2001) 257 ×
  • Za vodou (2001) 230 ×
  • Pes priateľ môj (1999) 247 ×
  • Stolový futbal (2003) 218 ×
  • Mir 99 (1999) 242 ×
  • Napojí sa na ňu (2003) 284 ×
  • Za lyžicu medu (2002) 244 ×

Fanoušci: 49

Spřízněné kapely: 0

Žádné spřízněné kapely

Podobné kapely

Statistika profilu

Návštěv dnes
1
Návštěv celkem
5 365
Poslechnuto skladeb
6 454
Profil registrován
3.9.2012

Členové

Kontakty a odkazy

Z důvodů ochrany proti spamu jsou kontakty skryté a chráněné captchou. CAPTCHA je většinou různě zdeformovaný obrázek obsahující text, který má ověřit, zda u počítače sedí člověk anebo jde o robota. Robot totiž nedokáže rozpoznat text, který se na obrázku nachází. CAPTCHA slouží k tomu, aby automatizovaní roboti neposílali nevyžádanou poštu (tzv. spam) na uvedené emailové adresy.

Zobrazit kontakty

Dodatečné info

Zostava:

Tomáš Sloboda - gitara, spev

Martin Stempel - basa, spev

Juraj Vitéz - bicie, spev

 

Diskografia:

Albumy:

Všetko sa dá zjesť (CD, 2005)

Niečo je zlodej (CD, 2003)

Za lyžicu medu (EP, 2002)

Okná vesmíru dokorán (CD, 2001)

Le Payaco (CD, 1999)

Single:

She/Punkrock Girl (CD, 2004)

Truest kind/Turn Around (CD, 2004) 

 

Kontakt:

Management & Booking:

Roman Fecko

RF music agency

roman@rfmusicagency.sk

www.rfmusicagency.sk

Skupina:

lepayaco@gmail.com

 

Viac info na:

www.lepayaco.com

www.bandzone.cz/lepayaco

www.facebook.com/LePayaco

www.myspace.com/lepayaco

www.reverbnation.com/lepayaco

www.twitter.com/lepayaco

www.youtube.com/LePayacoOfficial

Bio a historie

Skupina Le Payaco vznikla v roku 1996 v zložení Tomáš Sloboda (gitara, spev), Martin Stempel (basa, spev), Juraj Vitéz (bicie, spev) a Stano Petrov (gitara, spev). V roku 2000 z kapely odišiel Stano Petrov. Le Payaco pokračovali spoločne ako trio v tvorbe a koncertovaní do roku 2006. Po rozpade sa jednotliví členovia Le Payaco začali venovať sólovým projektom (Sounds Like This, Diego a Datasystem), ktorým sa venujú dodnes. Ako hostia v Le Payaco účinkovali Peter "Teo" Heriban (perkusie) a Braňo Pacák (gitara).

V júli 2011 sa kapela opäť sformovala, aby po piatich rokoch odmlky odohrala exkluzívny koncert na najväčšom slovenskom letnom festivale Bažant Pohoda v Trenčíne. Približne 20.000 fanúšikov skupiny sa tak opäť dočkalo koncertného prevedenia hitov ako Dobrý večer priatelia, Sadni si mi na kolená, Horská chata, Intelektuál, Pes priateľ môj a ďalších. Kapela v tom istom roku ešte na jeseň pridala jeden domáci koncert vo vypredanom MMC klube v Bratislave. Toto leto sa skupina opäť rozhodla odohrať jeden koncert na ďalšom veľkom slovenskom festivale Grape v Piešťanoch, kedy rovnako ako minulé leto zožala veľkolepé ovácie. O mesiac neskôr v septembri kapela ohlasuje svoj definitívny návrat na scénu a avízuje nový singel na november, čo bude vôbec prvá nahrávka kapely po siedmych rokoch...