Dark Gamballe - O kapele | Bandzone.cz

Dark Gamballe crossover / Vyškov

Sledovat

Bandzone.cz Tip týdne

05. června 2017
Playlist kapely
0:00 / 0:00
  • Až na konec !!! NEW 2021 !!!
    Nezařazeno
  • Romance panenky a kladiva - 2020 -
    Nezařazeno
  • KAMIKADZE - 2018 -
    Hluboký nádech
  • TENATA - 2018 -
    Hluboký nádech
  • KAPKY - 2018 -
    Hluboký nádech
  • KULT SAMOROSTU - 2017 -
    Hluboký nádech
  • Fata kapitána Morgana - 2015 -
    Panoptikaria
  • - Netopyr - 2013 -
    Zatím dobrý
  • - Zhasínám - 2010 -
    Pochyby
  • - Žárovkář - 2010 -
    Pochyby
  • - Večer pod kometou - 2008 -
    Perpetuum Gamballe

Členové skupiny

Nástrojové obsazení: Zpěv
Nástrojové obsazení: Kytara
Nástrojové obsazení: Kytara

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

DG

Bio a historie

Diskografie DARK - Dark Gamballe:

1992 - Sex´n´Death - CD, MC, LP - Monitor

1994 - Zyezn Gamballe & Mental World - CD, MC - M.A.B./Globus

1996 - Under The Bottom - CD, MC - Taga Records

1998 - Dark Gamballe - CD, MC - Decadance

2000 - Robotory - CD - Redblack

2002 - Merizo Nanen - CD - Redblack

2004 - Superstar - CD - Redblack

2006 - Bonboniera - CD - Redblack

2007 - Běh na dlouhou trať - DVD - Redblack

2008 - Perpetuum Gamballe - CD - Redblack

2010 - Pochyby - CD - Redblack

2013 - Zatim dobrý - CD - Redblack

2015 - Panoptikaria - CD - Redblack

2018 - Hluboký nádech - CD - Redblack

2019 - Hluboký nádech - LP - Magick Disk Musick

2021 - Romancve panenky a kladiva - CD - Magick Disk Musick

Kompletní biografii Dark Gamballe najdete zde.....