Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Vision Days punk-ska / Brněnec

„DON´T WORRY - BE PUNK !“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

Členové

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

IAn - zpěv, kytara, texty, hudba
Tomík - zpěv
Petrpunk - zpěv, basa
Chaos - kytara, harmonika
Kryštof - bicí

pokud chcete více informací o kapele tak mrkněte zde

Discografie:

2013 - CD Don´t worry be punk (Hope rec. - Papagajův hlasatel rec.)
2010 - CD Viva la ironie (Hope rec. - Papagajův hlasatel rec.)
2009 - CD Tribut 20 let NVÚ (cecek rec.)
2008 - CD Proti srsti (cecek rec.)
2007 - CD 4 faces HC/PUNK split (cecek rec.)
2006 - CD Na háku (cecek rec.)
2005 - DVD Živák z Brněnecfestu (hope rec.)
2002 - CD Řetěz od boudy (cecek rec.)
2000 - CD Before everything ... (hope rec.)
1998 - CD New cult (hope rec.)
+ něco málo demáčů a kompilací

více o jednotlivých deskách zde

pokud si chcete něco objednat tak zde eshop: http://shop.visiondays.cz/

 

 

Bio a historie

Vše co zde vidíte jsou jen náhledy bez popisu, pokud chcete něco objednat a nebo se dozvědět více o jednotlivých položkác h jděte na http://www.visiondays.cz do sekce obchůdek