Roman Empire - O kapele | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Roman Empire electronica-experimental

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

  • Hlas 004 (album Qualia) 139 ×
  • Scarf and Gloves (album Qualia) 86 ×
  • Torus (album Qualia) 114 ×
  • Rébus (album Giganti) 189 ×
  • Tertium Organum I (album Tertium Organum) 202 ×
  • Kámen (album Druzí) 199 ×
  • Ulice (album Urbanika) 195 ×
  • Byt II (album Byt) 260 ×
  • Chodba a Máslové moře (feat Petra Voldánová) (album Mikromůry) 278 ×
  • Planetka (album CM úsměvů, CM slz) 141 ×
  • Geniální samota (album Virtù) 139 ×
  • Stát (album Manifest) 110 ×
  • Člověk (album Nesmír) 116 ×
  • Beautiful Accident (album Nesmrtelnost) 82 ×
  • Štěstí (album Emoce) 98 ×
  • Jsi (album Návraty) 88 ×
  • Minulost (album Teď a tady) 114 ×
  • Konec (album Život) 119 ×

Členové

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

Sólový projekt Romana Putnara založený v roce 2004.

Album "CM úsměvů, CM slz" vyšlo 1. února 2010 u X Production.

Grafickou podobu hudebních děl Roman Empire vytváří plzeňský malíř, hudebník a básník Lukáš Weishäupl.

Diskografie:

(2004-2008) CM úsměvů, CM slz

(2008) Emoce

(2009) Manifest

*(2009) Roman Empire a Lukáš Weishäupl - Pole

(2010) Peklo

(2010) Mikromůry

(2010) Teď a tady

(2010) Lukáš Weishäupl

(2010) Život

(2010) Virtù

(2010) Byt

(2010) Návraty

(2011) Nesmrtelnost

(2011) Nesmír

(2011) Urbanika

 

Pokud chcete projekt Roman Empire finančně podpořit, číslo konta v Komerční Bance je: 431549280227/0100.

Bio a historie