Punk Floid - O kapele | Bandzone.cz

Punk Floid punk-rock / Zábřeh

Playlist kapely
0:00 / 0:00
  • Ájeee - (Tvůj boj 2007)
    Tvůj boj
  • Naše cesta (EP 2015)
    Punk Floid EP 2015
  • Argentina - (Pop is dead 2005)
    Pop is dead
  • Váš svět - (Tvůj boj 2007)
    Tvůj boj
  • Familia - (Pop is dead 2005)
    Pop is dead
  • Tvůj boj - (Tvůj boj 2007)
    Tvůj boj
  • Bushit - (Pop is dead 2005)
    Pop is dead
  • Líh ze slív (Tvůj boj 2007)
    Tvůj boj
  • Hrdina (Underground 2010)
    Underground
  • Vím že... (Tvůj boj 2007)
    Tvůj boj
  • Raketou (Underground 2010)
    Underground
  • Letargie (EP 2015)
    Punk Floid EP 2015
  • Na pokraji komatu (Tvůj boj 2007)
    Nezařazeno
  • Kiss My Ass (Split 2010)
    Split CD
  • K princeznám se nečuchá (EP 2015)
    Punk Floid EP 2015
  • Iluze (Split 2010)
    Split CD
  • Ministrantská (EP 2015)
    Punk Floid EP 2015
  • Kopie (Split 2010)
    Split CD
  • Svině (Pop is dead 2005)
    Pop is dead
  • Každej den (Split 2010)
    Split CD
  • Útěk (EP 2015)
    Punk Floid EP 2015
  • S krví na strunách (Underground 2010)
    Underground
  • Underground (Underground 2010)
    Underground
  • Hrúza (Pop is dead 2005)
    Pop is dead
  • Jen tak light (Underground 2010)
    Underground
  • S medvědama na osadě (Pop is dead 2005)
    Pop is dead
  • Nafukovací (Underground 2010)
    Underground
  • Má ji šedou (Blbouni z východu -demo- 2001)
    Nezařazeno
  • Zase příště (...a tak my si tady žijem -demo- 1999)
    Nezařazeno

Členové skupiny

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

Pro pořadatele ke stažení:

Soubory ke stažení najdete na webu v oddělení Kontakt 

Bio a historie

Promo text:

Kapela Punk Floid ze Zábřeha na Moravě působí již přes 20 let.

Momentálně má na kontě více než 700 odehraných koncertů.

Punk Floid hrají melodický punk rock, ve kterém mísí vlivy jak starší britské, tak i nové, americké školy. 

Kapela za své  působení vydala tři řadové desky, jedno split cd, jedno EP a zúčastnila se několika kompilací. 

 

 

 

Booking:

koncerty@punkfloid.com

 

 

Diskografie:

Punk Floid EP 2015 (Vlastní náklad) 

Underground 2010 (PHR) 

Split CD 2010 (PHR)

Tvůj Boj 2007 (Cecek Rec.) 

Pop is dead 2005 (Cecek Rec.) 

Blbouni z východu 2001 (Demo)

...a tak my si tady žijem 1999 (Demo) 

 

Aktuální sestava: 

Floutek - zpěv

BowBell - basa

Peca - kytara, zpěv

Doušek - kytara, zpěv

Mižu - bicí