Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

PIO SQUAD hip hop / Jihlava

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

  • Kralovstvi 7 613 ×
  • Co si zasel f. Smif N Wessun 9 089 ×
  • Pritel feat. LA4 8 010 ×
  • Zivot feat.Vec 7 171 ×
  • Pro mý lidi 6 243 ×

Členové

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

Bio a historie

Diskografie:

2000 – Jižní Pionýři / Live in Pardubice / Audio tape

2000 – Není pozdě / Klan nr.19 / Polská kompilace

2001 – Noc a den , Odpočinek / Lyrik derby / Kompilace

2002 – P.I.O. / From Amsterdam to Praha / Kompilace

2003 – Jižní Pionýři / Three stars / CD album

2003 – Jižní Pionýři / Vynil EP k albu Three stars

2004 – Jižní Pionýři / Potřeby + Hledáme lásku remix / 10´vynil singl

2005 – To je to co chceš?! / Nejbr mix / Kompilace

2006 – PIO SQUAD / Punk is dead / CD album

2007 - Pio Squad - Musíme jet / vinyl EP

2008 - Pio Squad / INTERVIEW / CD album

Bandzone.cz Tip týdne

01. prosince 2008

Fanoušci: 1462

Spřízněné kapely: 1

Podobné kapely

Statistika profilu

Návštěv dnes
3
Návštěv celkem
74 104
Poslechnuto skladeb
40 042
Profil registrován
5.2.2008