Kapucino - O kapele | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Kapucino hip hop-reggae / Londyn, Ostrava

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

  • KAPUCINO - OKOMENTUJ MĚ 1 547 ×
  • KAPUCINO - NA KAŽDÉHO JEDNOU DOJDE (JAZZ RMX) 961 ×
  • KAPUCINO - URBANO /NEW/ 763 ×
  • KAPUCINO - LOCA feat. Floiran /NEW/ 754 ×
  • KAPUCINO - JEDU SI POŘAD SVOJE 861 ×
  • KAPUCINO - CHA LA LA feat. Kid Afrika 737 ×
  • KAPUCINO - LET ME KISS YOU feat. Renata Berková 775 ×
  • KAPUCINO - CO BUDEME DĚLAT V NOCI? 1 973 ×

Fanoušci: 107

Spřízněné kapely: 0

Žádné spřízněné kapely

Podobné kapely

Statistika profilu

Návštěv dnes
5
Návštěv celkem
32 822
Poslechnuto skladeb
10 292
Profil registrován
13.11.2006

Členové

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

Dj Kapucino představitel latin urban vlny, která je mixem salsy, reggaetonu a dalších latinských stylů. 

 

Žánr: 

salsa, reggaeton, hip hop, rnb, bachata, merengue, latin house, baile funk

 

Bio a historie

Diskography :

 

2006 - Kapucino - DEH-Ya vinyl / Chocolate Town Records /

2006 - Kapucino - DEH-Ya CD singl / Chocolate Town Records /

2007 - Kapucino - Král intonátor - King of intonation / Chocolate Town Records /

2008 - Kapucino - kompilace Tic Tac Hip Hop Talents

2008 - Kapucino - kompilace The Best of Black Factory vol.1

2009 - Kapucino - Mr.International - Mista Intrnešnl / Chocolate Town Records & Urbano /

2010 - Kapucino - kompilace The Best of Black Factory vol.2

Video :

 

2006 - Kapucino - Latino

2007 - Kapucino - DEH-Ya feat. Million Dan

2008 - Kapucino - Já ti to taky

2009 - Kapucino & Renata Berková - Let me kiss you

2009 - Kapucino - Myslíš si, že jsi cool?

2009 - Kapucino & Kid Afrika  - Cha la la

2010 - Kapucino & Kid Afrika - Czeggaeton

Tours :

- UK, Francie, Dominikánská Republika, Brazilie, Mexico

- předskokan Gang Starr, The Pharcyde, Saian Supa Crew