Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Hush rock-grunge / Jablonec nad Nisou

„CD Endorphin ke koupi na VIVALA:CZ! www.vivala.cz“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

Obrázek

Vydavatelství: HushMusic
Producent: Michal Kurilla, Jan Kubánek
Mix: Jan Rejent/ SPIN Studio
Mastering: Jens Bogren/ Fascination Street Studios (SWE)
Album art: Jan Kubánek

Album
Endorphin

CD

1. 1. 2013

HUSH / Diskografie:

CD:
Endorphin (2013)
No.4 (2010)
Rockets&Shisha (2007)
Stereotype (2005)
Electric Religion (2003)


Demo EP:
Sick Head (1997)
Absurd (1999)
Stonehead (2000)

01