ENEMY - O kapele | Bandzone.cz
BZ si odteď na mobilu užijete lépe díky partnerovi redesignu GoGEN.

ENEMY heavy-metal / Piešťany

Playlist kapely
0:00 / 0:00
  • Fear That Gives Men Wings (2019 album FEAR)
  • MadTricks (2019 album FEAR)
  • Alone (2019 album FEAR)
  • Touch of Eternity (2019 album FEAR)
  • Scared (2019 album FEAR)
  • Great Reward (2019 album FEAR)
  • Buried to Life
  • Dance of the Dead
  • Everlasting Breath
  • Wounded
  • Condemned
  • From Sanctuary

Členové skupiny

Nástrojové obsazení: Baskytara, Zpěv, Bicí, Kytara

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

Heavy-power metal from Slovakia. Take closer visit!!!

Bio a historie

Slovenská kapela "ENEMY" existuje od jari 1991, keď začala hrať pod názvom "DARKLAND".

Od roku 1997 si kapela zmenila názov na ENEMY.

Jadro kapely tvoria dvaja muzikanti - Bruno Papcun (Bass) a Bollonto Mishkekh (Drums). Po mnohých personálnych zmenách sa k nim natrvalo pripojil Vlad Martinkovitch (Guitar) a v neposlednom rade Mr. JJ Shadow (Guitar).

Diskografia:

"The Floating World" 1991

"What´s Goin´ On..." 1993

"Lost Secrets" 1996

"Everywhere" 1997

"The Best Of DARKLAND 1991-1996" 2001

"Life Is A Dream" 2004

"FEAR" 2019