3FACES - O kapele | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

3FACES rock

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

Fanoušci: 23

Spřízněné kapely: 2

Podobné kapely

Statistika profilu

Návštěv dnes
1
Návštěv celkem
4 597
Poslechnuto skladeb
1 319
Profil registrován
22.7.2009

Členové

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

Bio a historie

Skupina vznikla v roce 2003, kdy došlo k rozšíření stejnojmenného studiového projektu Luďka a Tomáše Mourkových, kteří jsou mozky a výhradními autory 3faces. V současné době pro tuto kapelu složili, otextovali a nahráli více jak 100 vlastních skladeb, které jsou stylově - jak napovídá název kapely- fůzí tří stylů: rocku, popu a funku.

Více informací na http://3faces.mourek.cz/ 

Diskografie:

V NEGLIŽÉ (Extra-CD, 3faces-2007)

3ROKY 3FACES (DVD, 3faces-2006)

3FACES 2005 (CD, 3faces-2005)

AMULET (CD, Multisonic-2004)

SLUNEČNÍ (CD, 3faces-2003)

HOREM PÁDEM (CD, 3faces-2002)

DOUBLE (CD, 3faces-2002)

FUNKYLAND (CD, 3faces-2001)

ULTRAPOP (CD, 3faces-2001)

SPECIAL maxisingle (CD, 3faces- 2001)