WWW NEUROBEAT live & Isama Zing DJset v Pink Whale | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
čvn pá 16

WWW NEUROBEAT live & Isama Zing DJset v Pink Whale

Pink Whale - Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu 1868rkm, 811 02 Staré Mesto, Bratislava, Slovakia

Bratislava, SK

https://goout.net/sk/www-neurobeat-and…
Isama Zing (SK) /DJset
Isama Zing je nový klubový projekt Jonatána Pastirčáka (Pjoni), ktorý je zároveň členom kolektívu Mäss. Hudba Isama Zing je odrazom rôznorodosti vzájomne prepojených žánrov súčasnej elektronickej hudby. Kombinácia modulovaných field recordings s industriálnymi beatmi a krehkými melódiami nepriamo ilustruje dozvuk civilizačnej strojovosti, ktorá sa v tvorbe Isama Zing organicky rozdeľuje a znovu spája v celok skladieb.

WWW
Kapela WWW vznikla v Praze na počátku devadesátých let, tedy v období pádu komunistického režimu v tehdejším Československu. WWW byla jednou z prvních kapel experimentujících s rapem v ČR. V pozdějších letech začala pracovat s živými nástroji odklonila se od klasické rapové produkce. V roce 2000 WWW přerušila činnost a její členové se věnovali svým dalším povoláním - zakládající hudebník WWW Ondřej Anděra je filmový režisér a textař Lubomír Typlt je malíř.
WWW se vrátili na scénu s debutovým albem Neurobeat v roce 2006 pod nezávislým labelem BiggBoss.
WWW volí cestu prezentace prostřednictvím autorské stylizace a definice hiphopu, jakožto prostoru pro autenticitu. Neurobeat byl vydán jako v pořadí druhý český duální disk, který obsahuje i autorskou klipovou tvorbu kapely. Vizuální tvorba WWW je též prezentována ve významných uměleckých galeriích.
Hudba WWW originálně slučuje postupy hiphopu, industriálu, elektroniky a volné skladby. Texty Lubomíra Typlta provokují posluchače, aby namáhal svou představovivost, jejich naléhavost umocňuje široká škála básnických a fonetických prostředků. Texty Ondřeje Anděry využívají rytmické možnosti jazyka v abstraktní rovině. WWW byli několikrát headlinery velkých hudebních festivalů v Čechách a na Slovensku.

Za podporu ďakujeme : Rádio_FM a Muziker
Správci koncertu:
Ondřej Sifon Anděra
Zobrazit více koncertů ve městě Bratislava