Pepsi Free Night | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
pro st 22

Pepsi Free Night

-

Melodka


Kounicova 685, Brno-střed, Brno
Ukázat na mapě
zdarma
Dneska může být každý Free Night poslední, každopádně tenhle bude vánoční! ????
Na oblíbených Nightech vždy představujeme především talentované, určitě nadějné, a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Prosincový Starobrno Free Night představí 3 kapely a ani jedna z nich by neměla uniknout tvojí pozornosti! Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříš kapely, aby mohli snáz rozjet svoji (snad) hvězdnou kariéru.
Liquid Jesus
glam-punk / Brno
Jsou mladí, krásní, talentovaní, potetovaní, šikovní… a hraje jim to fakt dobře! Liquid Jesus na svých koncertech srší energií, a nejen díky ní si pomalu, ale jistě budují výjimečné postavení na české scéně. Tak si je na Melodce nenechte ujít, svým melodickým glam-rockem a libozvučným vokálem Vás dostanou minimálně do kolen!
https://bandzone.cz/liquidjesus
https://www.facebook.com…
The Outroverts
alternative-rock / Brno
"Čtyřčlenná kapela se syrově alternativně-rockovým zvukem s brněnskými kořeny vám předvede svoji vlastní tvorbu s anglickými texty."
https://www.facebook.com…
https://bandzone.cz/theoutroverts
The Desperate Mind
punk-rock / Brno
"The Despearate Mind je čtyřčlenná punk rocková kapela z Brna, ovlivněná především americkými punkovými kapelami Anti-Flag, Strike Anywhere a Stray From The Path. Tvoří ji Martin J. Polák (zpěv, kytara), Filip Buršík (kytara), David Havelka (baskytara) a Winc Janeček (bicí). Kapela vznikla v roce 2011, v roce 2014 nahrála svoje první studiové EP "Symptoms of the Ignition" a v roce 2015 pak svoje debutové album "Amassed Sickness".
V roce 2016 se vydala na svoje první zahraniční koncerty do Rakouska a vydala nové EP "False Flag", po kterém vyrazila na tour po Evropě, zejména do Německa, Rakouska, Maďarska a Slovenska.
V roce 2020 vydala kapela svoje druhé studiové album "All Walls Will Fall", které v současnosti propaguje na své právě běžící All Walls Will Fall Tour, kdy kapela kromě Česka zavítá opět do zahraničí."
https://www.facebook.com…
https://bandzone.cz/desperatemind
Správci koncertu:
Pavel Anderle, Melodka@Bandzone