Metal v továrně IV | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
kvě ne 08

Metal v továrně IV

-

Pilnáčkova továrna - vnitroblok, Pospíšilova 281

Hradec Králové, ČR

150 Kč
Den vítězství, jak se 8. květnu říká, je považován za oslavu míru. My jsme však na klid zbraní příliš TRVE, GRIM a KRIEG. Pozvali jsme si tedy několik skvělých kapel, jejichž kulometné bicí, zběsilé kytary a nelidský řev rozdmýchají pořádný boj v kotli. Přijď hrozit i ty!

Kdybych neznal Francouze Right To The Void a někdo mi pustil jejich poslední desku (https://youtu.be/sGTUtXgmCxQ), přísahal bych, že poslouchám nové album The Black Dahlia Murder. Stejně jako jejich slavnější vzory, i RIGHT TO THE VOID sází na výborně napsané melodické skladby s agresivním, přesto srozumitelným zvukem, který rozevlává uši i nohavice.

Tuzemskou elitu bude zastupovat nejlepší česká tech-grindová kapela současnosti, pražští Perfecitizen. Ti vznikli v roce 2011 transformací kultovních ALIENATION MENTAL. Od té doby stihli vydat 2 desky, na nichž předvádějí nekompromisní palbu ostrými. Obzvlášť nezaměnitelné sypačky bubeníka Jardy Haže nadchnou každého fanouška rychlé hudby. O kvalitách PERFECITIZEN svědčí i pravidelné koncerty na největších žánrových festivalech (Brutal Assault, Obscene Extreme, Neurotic Deathfest...) a fakt, že jejich poslední album Corten (https://youtu.be/mMuKRNAqJC8) bylo nominované na Anděla za nejlepší desku roku 2015.

Pražáci PSYCHOTIC DESPAIR kombinují intenzivní grindcore a silné deathmetalové vlivy. I když hrají promyšlenou a technicky náročnou hudbu, jsou v jádru punkoví šílenci s pověstí jedné z nejdivočejších kapel českého grindu. Sestavu pak doplní domácí formace Mordotua.

Klub je ve stejném areálu, kde je i La Fabrique / Rychtářka. Dostanete se k němu bránou, která je u nadjezdu - viz https://goo.gl/maps/xpsGfAYJH4J2. Vstup je cca 30 metrů po pravé straně ve vnitrobloku. V nejbližším okolí jsou zastávky MHD Pyrám a Průmyslová škola.
Správci koncertu:
Arschloch
Zobrazit více koncertů ve městě Hradec Králové