Hell Hammer festival @ RunWay, Hradec Králové | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
kvě so 21

Hell Hammer festival @ RunWay, Hradec Králové

Runway Club 96 - U Letců


Jana Černého 109, Hradec Králové
Ukázat na mapě
250

Předprodej vstupenek:

Pekelné kladivo se vrací: 4. ročník stále rostoucího pagan black metalového Hell Hammer festivalu! Tentokrát akce překročí hranice Prahy a proběhne i v Hradci Králové, Brně a Ostravě. Kromě českých kapel se na festivalu poprvé objeví zahraniční headlineři z Německa a Polska s výběrovým folk&black metalem. Nenechte si ujít hezký večer tvrdé hudby ve vašem městě!

WELICORUSS (sympho-pagan black metal)
Tuto kapelu asi není třeba představovat. Původně ruská sympho-metalová smečka, jíž pár let působící v České Republice! Ačkoli kapela působí na metalové scéně poměrně dlouho (v listopadu oslavili 10 let), po přestěhování zakladatele Alexeje Boganova do Prahy, kapela nabrala nový dech. Během necelých dvou let kapela odehrála koncerty skoro po celé Evropě s takovými velikáný jako Arkona, Varg, Nargaroth, ROOT, ... V roce 2015 získalo jejich CD „Az Esm” vysoká hodnocení od mnoha hudebních kritiků z celého světa a v prosinci téhož roku kapela vypustila videoklip k titulní skladbě „Az Esm“.

MERKFOLK (folk metal) www.facebook.com/Merkfolk
Kapelu v roce 2013 založili sourozenci Rafał a Irmina. Název pochází z norštiny a znamená „Nositel folku". Merkfolk vydali v roce 2015 1. album s názvem „The Folk Bringer“ (Art of the Night Productions), které měli záhy možnost prezentovat na francouzském Ragnard Rock festu.

THYRGRIM (black metal) www.facebook.com/thyrgrim
Kapela má na kontě 5 alb, jsou ceněni v undergroundu a potěší milovníky depresivního pagan-black metalu!

SAECULUM OBSCURUM (avangarde black metal)
Tato kapela kombinuje melodie dohromady s nekompromisním death-black metalem, který v sobě skrývá propracované riffy a aranže. FB: www.riz.cz/mbij5

VALKENRAG (melo-death metal) www.valkenrag.pl
Hosté z Polska, deathmetaloví vikingové Valkenrag! Věříme ze hoši vás dokážou pořádně rozpařit a ukážou sílu pravých severských vikingů!

ARCH OF HELL (melo-death metal) www.facebook.com/archofhellofficial
Kapela vznikla roku 2006 o dva roky později přišli s debutovým albem „One Day". Počin byl výborně přijat fanoušky i kritikou. K desce kapela vyrazila na turné po Česku. V roce 2009 však přišla krize ve fungování a personálním složení. Tento chaos trval další dva roky. Nakonec se ARCH OF HELL vrací roku 2011 na scénu s novým demem plní energie a aktivně koncertují.

Hell Hammer v jiných městech: www.riz.cz/ooo4m

www.marastmusic.com/Tiskove-Zpravy/Hell…
www.facebook.com/Hell-Hammer-Festival-1…
Správci koncertu:
Bandzone.cz, Runwaytattoosession
Zobrazit více koncertů ve městě Hradec Králové