DAY 6: Začíná osmej den v Kalifornii, a šestej den strávenej nahráváním. Hotový jsou rytmický zaklady a jdeme na kytarový party. Už teď se rýsuje jedna dokonale experimentální věc v podání Goodfellas - a sice skladba Kiss Away v industriálně potemnělým
hávu. Martin právě stříhá další díl videa, takže zůstaňte připojeni... Snad to stihneme do vaší půlnoci, my tu totiž pomalu stratujem do zamlženýho rána...
Fotodeník - den 6

Producent Chris DiBeneditto to tady má celý dost zajímavě nastavený. Bydlí v domku s přítelkyní Charline, štěnětem Napoleonem a jednadvacetiletou kočkou Nooshkou (to je další zvíře, ne další přítelkyně). Do toho všeho má v obýváku studio a místo ložnic
o patro výš jsou nahrávací místnůstky, kde hrajeme (a taky přespáváme) my. Goodfellas tak v podstatě okupujou nejen jeho studio, ale i domácnost. Držíme mu palce, aby to zvládl i ty další týdny. Teď právě začíná pátý nahrávací den a my finišujeme s
rytmickýma základama. Pro rock`n`rollový pecky jsme byli vypůjčit do obchodu elektrickou baskytaru - vynikající Fender Precision Bass - takže mají opravdu grády. Byl to jeden z mála výletů mimo domek a zahrádku, kde sme naprosto uzavřený a soustředěný jen
na nahrávání. Horace bubnuje nahoře na patře, kameraman Vrbitch natáčí s Edaiem někde v terénu mezi palmama, Tom kouká na soccer a na tenis – to je tady oproti americkýmu fotbalu vyloženě minoritní zábava pro intelektuály – a taky na wrestling, což je už
fakt dost pokleslá záležitost.
Až příliš rychle sme najeli na amerikánskou stravu! Podcenili sme nákup potravin a taky vzdálenost do obchodu. Všude se totiž jezdí výhradně autem. Takže když nám druhej den došly skromný zásoby z prvního nákupu, přežili sme první dny na toastech s
kečupem, Coke a Bacardi s ledem, která se tu prodává v levnejch dvoulitrovejch kanystrech. Horace prohlásil, že asi dostane kurděje. Po třech dnech sme se zatraceně těšili na ovoce, jogurty, cereálie a taky na lahvový Plzně, který se i v Americe prodávaj
v každý večerce, a který jak známo dovedou celkem spravit žaludek. Tom včera upekl kuře na Budapešťskej způsob, takže sme se trochu přiblížili Evropě aspoň na talíři. Pokud se vy chcete přiblížit nám, mrkněte na video deník, kterej pro vás připravujem.
Další kapitoly už brzy...