Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Underside crossover-hardcore / Praha

„10let LIAR!!! 30.11.2017 live ...novinky part II.“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

Členové

Nástrojové obsazení: Kytara, Doprovodný zpěv
Nástrojové obsazení: Bicí
Nástrojové obsazení: Zpěv, Scream

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

Skupina Underside vznikla v roce 1998. Po vydání dvou demo CD skupina ukončila činnost v roce 2001.

Nová kapitola se začíná psát na přelomu let 2002-2003. Od té doby skupina vydala dvě CD, "Jumping To Boot Record"  - 2004 a "Liar" - 2007, nově EP "No.13" - 2013/2014

Stylově se UNDERSIDE pohybují na pomezí Crossoveru, s občasnými výlety do HC.

.....................................................................................................................................................................

Videoklipy + Live videa z koncertů

UNDERSIDE YouTube video chanel

UNDERSIDE na Alternativa TV

Bio a historie

UNDERSIDE vznik 1998

nynější sestava:

  • Majk – zpěv
  • Mečoun – basa
  • Dejf – bicí
  • Tomáš (Tomygun) - kytara

 

Diskografie:

1998 Demo - CLAIRVOYANCE

2001 CD - I HAVE BROKEN THE RADIO

2004 EP – JUMPING TO BOOT RECORD

2007 CD – LIAR (Cecek Records)

2013 EP - No.13 (part I.)

2014 EP - No13 (part II.)

 

Další členové, kteří v průběhu let působili v UNDERSIDE:
Yvan – zpěv, Ptáček – kytara, Maks – basa (Status Praesents), Bobas – bicí (Fake it), Andy – basa (Spleen?), Smejkoš – kytara (Caffein), PhoWs – basa, kytara (Caffeine), Patrik - kytara (Workshop, JollyJoker), Imrich - kytara