Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Dark Gamballe crossover / Vyškov

„KULT SAMOROSTU - nový singl 2017“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

Členové

Nástrojové obsazení: Zpěv
Nástrojové obsazení: Kytara
Nástrojové obsazení: Kytara
Nástrojové obsazení: Bicí, Mrdanga

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

 

                            ROCK - ELEKTRO - CROSSOVER

Bio a historie

Diskografie Dark Gamballe:

1992 - Sex´n´Death - CD, MC, LP - Monitor

1994 - Zyezn Gamballe & Mental World - CD, MC - M.A.B./Globus

1996 - Under The Bottom - CD, MC - Taga Records

1998 - Dark Gamballe - CD, MC - Decadance

2000 - Robotory - CD - Redblack

2002 - Merizo Nanen - CD - Redblack

2004 - Superstar - CD - Redblack

2006 - Bonboniera - CD - Redblack

2007 - Běh na dlouhou trať - DVD - Redblack

2008 - Perpetuum Gamballe - CD - Redblack

2010 - Pochyby - CD - Redblack

 2013 - Zatim dobrý - CD - Redblack

Kompletní biografii Dark Gamballe najdete zde.....