DEFINITIVNÍ ENTENTÝK | MOST (+Electra5) | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
čvn pá 10

DEFINITIVNÍ ENTENTÝK | MOST (+Electra5)

Rokáč Vinohrady


Jana Opletala, Most
Ukázat na mapě
150 Kč
DEFINITIVNÍ ENTENTÝK je osmičlenná ska úderka, která se se svými nástroji mazlí už nějakou tu dobu. Svou pozitivní energií nabitou hudbu začali pilovat v roce 1994 v útrobách litvínovského gymnázia a od té doby prošli nejen personálními, ale i žánrovými proměnami.
Název, který kapele poradila kamarádka, vyjadřuje touhu po něčem rozmarném a přitom trvanlivém (nebo po čemkoliv jiném). Styl se během dvaceti let hraní nenápadně posunul od gymnaziálního rocku ke stylově bohaté, převážně optimistické vlastní tvorbě. Zvuk kapely je postaven na přehledné "šlapavé" rytmice, hlučných kytarách a zpěvu Markéty Gregorové. Vhodně jej doplňuje dechová sekce čítající v současné době tři členy.
ELECTRA 5 je kapela složená z ostřílených muzikantů, autorská energická hudba postavená na rytmickém groovu, neotřelé kytaře a jemném vokálu s českými texty, které mapují duši v pandemické době. Dvě ženský, dva chlapi. A proč to je dobré?
Mají nadhled, i když se nebojí jít do vážnějších poloh. Mluví a zpívají česky, jejich texty mají hlavu a patu. Lidi to oslovuje a baví. Z triphopu se přes blues dostávají k tanečnějším polohám. Že do toho dávají maximální energii, a že je od první chvíle vidět, že je to pro všechny zábava.
Veronika Bednářová - zpěv
Slomice - baskytara
Vít Malypetr - kytara
Daniel Hruška - bicí
Rezervace vstupenek na e-mailu rezervace@rokac-vinohrady.cz
Uveďte jméno, datum koncertu, počet osob a telefonní kontakt. Poté si lístky vyzvednete v den konání koncertu od 19:00 do 20:00.
Správci koncertu:
Meereczeck, Václav Purchart, vlčák
Zobrazit více koncertů ve městě Most