Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

What We Feel hardcore-punk / Moskva

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

Členové

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

What We Feel sami o sobě vždy chápali hudbu pouze jako součást širšího politického boje, jako jasný expresivní prostředek. Tam, kde končí klišé většiny NYHC kapel se slovy o „pride, unity and brotherhood“, tam začíná nasranost a přímočarost What We Feel. Tam, kde jiní mluví o odevzdaném odporu, oni odpovídají o poznání militantněji.

Bio a historie

What We Feel Discography

Force Within, The / What We Feel - Force Within, The / What We Feel ‎
Bloodspit Records 2006     

What We Feel / Devil Shoots Devil - Split ‎ (CD, Album)
Bloodspit Records 2007     

Together (LP, Pic, Album)
An'na Nadel Records 2008     

Наши 14 Слов
ANR Music 2009    


What We Feel / Last Hope - Split ‎ (CD, EP, Dig)
An'na Nadel Records     2008

Fanoušci: 73

Spřízněné kapely: 0

Žádné spřízněné kapely

Podobné kapely

Statistika profilu

Návštěv dnes
1
Návštěv celkem
1 963
Poslechnuto skladeb
1 182
Profil registrován
19.4.2013