Sayko - O kapele | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Sayko drum'n'bass-dance music / Brno

„aka Razcals“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

Členové

Kontakty a odkazy

Z důvodů ochrany proti spamu jsou kontakty skryté a chráněné captchou. CAPTCHA je většinou různě zdeformovaný obrázek obsahující text, který má ověřit, zda u počítače sedí člověk anebo jde o robota. Robot totiž nedokáže rozpoznat text, který se na obrázku nachází. CAPTCHA slouží k tomu, aby automatizovaní roboti neposílali nevyžádanou poštu (tzv. spam) na uvedené emailové adresy.

Zobrazit kontakty

Dodatečné info

Sayko je producent , remixer a dj . 

Bio a historie

Sayko začínal jako dj už na škole v roce 1989. Po třech letech se dostal k prvním upraveným gramofonům v ČR, což bylo v té době něco nevídaného. Následovala léta tréninku a hraní. Sayko byl od počátku spolutvůrcem české klubové scény a zůstává jím dodnes jako respektovaný člen této komunity. Jeho začátky sahají do počátku raveové elektronické scény. Jak šel čas a hudba se vyvíjela, přesedlal na techno a účinkoval na větších či menších techno akcích v Brně i okolí (Citadela, Orion Hall, Rave City, Underplunder). Byl členem bratislavského DMC a po roce 1997 pomalu přesedlává v té době na nepochopené zlomené beaty. Těm zůstává věrný dodnes. Vystupoval za legendární ostravskou crew 2.3, i za brněnský klub Fléda, kde účinkuje dodnes. Momentálně je členem jedné z nejrespektovanějších crew v České republice, a to Redrumcrew. Sayko má svůj nezaměnitelný styl mixu, který předvádí po celé republice na nejrůznějších festivalech a v klubech po celé ČR a SR. Libuje si v temném, ale i inteligentním drumandbassu či techstepu. Krom jiného byl sedm let aktivním členem skupiny Hraczki, kde nejen scratchoval, ale i zpíval. Vystupoval s předním českým bubeníkem Pavlem Fajtem ve společné performance, hostoval na první desce kapely Mashy Muxx a měl spoustu dalších aktivit. Momentálně vystupuje s jazzdrumandbassovou kapelou Radium.nfo. Od roku 2005 také produkuje svoji muziku a s oblibou se věnuje remixům. Jeho tracky vyšly na labelech Deafmuted, Darktide ci Sun Side rec. 

Discografie :

SSOGE - Lonely (Sayko remix)
Osameli, Redblack Records 2006

B4B mix by Sayko Tunning vol. 1
X-Production 2007

Alvaréz Peréz - Forbidden Path (Impulse remix by Sayko)
Unmasked, ACT Records 2008

Jam Akerson - P_funk (Impulse remix by Sayko)
BeatsFactory 2008

Elektrabel RJ 09 by Sayko
Elektrabel CHRMX1 2010

Mushy Muxx - Never satisfied (Impulse remix by Sayko)
Light 2010

Hraczki - Jazz duni a soul (Impulse remix by Sayko)
Jazz duni a soul EP Frog Studios 2010

Peejay - Something Is Coming (Sayko Remix)
Drumandbass.cz DNBCZFREE005 2011

Sayko - Siren (Various - YoungBlood 2011)
Drumandbass.cz DNBCZYB2011

Sayko - Elements NADECH EP (2012)
Sun Side Records SSREC014

Sayko - Thunderdome / HAARP (2012)
Deafmuted Records DFMTD015

Sayko - Shadows, No turning back
Beginning LP , Darktide rec. 2013

Sayko - Calm
Hi There EP / Sun Side Records 2013