Rock for People 2023 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
čvn čt 08

Rock for People 2023

-

Festivalpark, letiště


Letiště, Hradec Králové
Ukázat na mapě
3790Kč
ROCK FOR PEOPLE 2023 ▶️ 8. - 11. 6. 2023 ????
Letošní ročník pro nás byl v mnoha ohledech rekordní, my ale hranice nemožnýho posouváme pořád výš a dál. Představujeme tři ze čtyř HEADLINERŮ Rock for People 2023, kterými jsou věhlasní MUSE, králové metalu SLIPKNOT a indie-rocková kytarovka THE 1975! ????

A ano, vidíte správně. RfP 2023 bude opět čtyřdenní! Když přišla možnost pozvat headlinera čtvrtého dne, museli jsme učinit zásadní rozhodnutí. A rozhodli jsme se, že i příští rok si všichni užijeme čtyři dny do plnejch. Po letošním navýšení kapacity areálu pokračujeme v jeho rozšiřování, čeká vás něco, co hradecký Park 360 ještě nezažil!
Tohle je teprve začátek…
PRVNÍ KAPELY ▶️ Slipknot, Muse, Machine Gun Kelly, The 1975, Architects, Ashnikko, Billy Talent, Hollywood Undead, I Prevail, Lorna Shore, Mod Sun, Nothing But Thieves, Palaye Royale, Paledusk, Papa Roach, Polaris, Set It Off, Simple Plan, Sleep Token, The Amazons, While She Sleeps A SPOUSTA DALŠÍCH!
???????? / ???????? Horkýže Slíže, Vypsaná fiXa, Wohnout, Tata Bojs, Václav Neckář, PSH Live Band, Aiko, Annabelle, Brando's Eyes, Bratři, Cocotte Minute, From Our Hands, Hentai Corporation, Horrible Creatures, I Love You Honey Bunny, Insania, Kašpárek v rohlíku, Kluci, Lety mimo, Radosta, SEVERALS, Shogun Tokugawa, The Silver Spoons, Sunset Trail a další!
???? PRODEJ LIMITOVANÉ EDICE VSTUPENEK za cenu 2 990 Kč odstartuje v pátek 30. září v 10:00 - POUZE na našem webu a na GoOut.net - GET READY!
???? VSTUPENKY ▶️ https://rockforpeople.cz/cs/vstupenky/
Správci koncertu:
Frank Fišer
Zobrazit více koncertů ve městě Hradec Králové