Mezi svátky IX. | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
pro út 27

Mezi svátky IX.

-

H-club


Rooseveltova 494, Šumperk
Ukázat na mapě
200kč
DYING PASSION
Šumperské DYING PASSION lze zcela bez nadsázky považovat za jednu z největších stálic tuzemské metalové scény. Na kontě mají stovky odehraných koncertů, devět řadových alb a aktuálně představí novinku Skylor. Během let se kapela vykrystalizovala do postrockové i melancholicko rockmetalové náladotvůrné podoby s dominantním zpěvem frontmanky Zuzany Jelínkové. Na studiových albech podáno s velmi vychytanou zvukovou precizností, na koncertech potom zahráno s naprostou suverenitou. Na své si přijdou především všechny melancholické duše.
Dying Passion - Aerosouls
https://www.youtube.com/watch?v=a-mAlPx…
ELBE patří mezi to nejlepší, co domácí post/doom rocková scéna nabízí. Kapela v čele se Standou Jelínkem (DYING PASSION) a Martinem „Spacoshem“ Peřinou (BETWEEN THE PLANETS) po rockově laděném debutu Sudety (2018) vydala předloni u uznávaného českého labelu Epidemie Records album Eschatology, kde zabrousila do temnějších a hudebně syrovějších vod.
„Eschatology je záznamem dvou let setkávání party přátel. Texty nejsou koncepční, ale spojuje je láska k horám, nálada, emoce a atmosféra toho, co nás více dělá lidmi,“ uvádí k nové tvorbě zpěvák Insomnic.
Elbe - Jizvy
https://www.youtube.com/watch?v=V4JzFZ5…
KABARET DR. CALIGARIHO
Uskupení plodící audio-vizuální představení pod vlivem zplodin a extraktů okolního atrofujícího prostředí, jehož uterus je vyplněn výronem svíjejících se oligochaetů napojených na chámovody kosmopolitních oligarchů.
Kabaret Dr. Caligariho - Mé nejoblíbenější zvíře je stepující stonožka
https://www.youtube.com/watch?v=fR-8Xq…
Kapela PALPITATE vznikla koncem léta 2018, kdy se po nějaké době půstu dali dohromady kytarista Milan Skřivánek a basista Tomáš Holý z bývalé kapely Shockwave, která před rozpadem účinkovala třeba i na festivalech Basinfirefest nebo dva roky po sobě na Masters of Rock. K těmto dvěma členům se ještě připojil v té době také nějakou dobu stagnující bubeník Jan Eliáš. V tomto složení bylo odehráno několik koncertů a vydáno EP Palpitate s pěti skladbami. Aktuální sestavu doplnil v covidových časech čtvrtý člen, kytarista Martin Švestka. V současné době dokončujeme materiál pro nové EP a opět si plně užíváme atmosféry živých vystoupení.
Palpitate - Wake Up
https://www.youtube.com/watch?v=VU…
Vstupné: 200,-
Správci koncertu:
parozi
Zobrazit více koncertů ve městě Šumperk