2. Semifinále - Jílové u Prahy - Středočeská Skutečná liga 2021 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
zář ne 26

2. Semifinále - Jílové u Prahy - Středočeská Skutečná liga 2021

-

Regionální muzeum Jílové u Prahy

Jílové u Prahy, ČR

zdarma
V rámci semifinálových kol trvá vystoupení jedné kapely 35 minut. V tomto kole musí kapela zahrát minimálně jednu novou skladbu. Délka vystoupení se může na základě rozhodnutí pořadatele měnit. V rámci soutěžního vystoupení v semifinálových kolech se musí kapela dostavit na místo vystoupení minimálně jednu hodinu před zahájením prvního vystoupení. Na místě si zástupci budou losovat pořadí (časy) svých vystoupení, aby byla zaručena objektivita. Semifinále proběhne jako dvě samostatné Open Air akce, na kterých vystoupí prvních 14 kapel z pořadí určeného porotou v Základním kole (každé semifinále 7 kapel). O přiřazení postupující kapely k jednomu z termínů semifinále rozhoduje pořadatel soutěže. Kapely jsou povinny se dostavit v plné sestavě jednu hodinu před zahájením prvního vystoupení na místo, kde se za dohledu pořadatele a poroty provede losování pořadí vystoupení jednotlivých kapel. Losování proběhne od 11:15 do 11:30. Kapela, která se neúčastní losování v plném počtu je ze semifinále a celé soutěže vyřazena. V semifinále zahraje každá kapela minimálně šest vlastních skladeb a v případě požadavku pořadatele i jeden cover.
N.S.E.F. Production ve spolupráci se Středočeským krajem srdečně zve všechny příznivce dobré muziky, mladých nadějných kapel a soutěžních klání, aby přišli a podpořili soutěžící kapely, které pro vás na pódiu jistě předvedou skvělou show. Všechna kola jsou zdarma přístupná pro veřejnost.
Středočeská Skutečná liga 2021
Projekt má za cíl vyhledat a podpořit začínající hudební skupiny a nalézt nové talenty ve Středočeském kraji. Dále upozornit české publikum na Středočeský kraj a jeho talenty, získat zájem široké veřejnosti, producentů a dalších odborníků v oboru.
Soutěž má také mladým lidem ukázat, že má smysl věnovat se něčemu navíc, rozvíjet sám sebe, motivovat je na cestě k tvůrčímu a smysluplnému trávení volného času. Jako jediná soutěž v České republice umožní rozsáhlému počtu kapel vzájemné měření sil bez nutnosti zasílat demo nahrávku, jejíž pořízení stojí nemálo finančních prostředků a která neumožňuje objektivní a spravedlivé posouzení kvality hudebního uskupení.
Talentová soutěž, „Středočeská Skutečná liga 2021“ je organizovaná celkem do šesti samostatných kol, konkrétně se jedná o tři základního kola, dvě semifinále a finále. Doporučujeme, aby si kapely pozvaly na koncerty své příznivce a kamarády, kteří pomohou vytvořit lepší atmosféru a jistě zvýší energii kapely na pódiu.
Správci koncertu:
Všivák
Zobrazit více koncertů ve městě Jílové u Prahy