PINK FLOYD HISTORY TOUR 2020 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
říj st 21

PINK FLOYD HISTORY TOUR 2020

KC Aldis


Eliščino nábřeží 777, Hradec Králové
Ukázat na mapě
690 Kč

Předprodej vstupenek:

Jeden z nejlepších světových revivalů legendární kapely Pink Floyd přijíždí do České republiky s koncertním programem mapujícím historii těchto hudebních novátorů druhé poloviny minulého tisíciletí, kteří zanechali nesmazatelný otisk v dějinách populární hudby. Projekt, který vznikl v roce 2015 při příležitosti oslav 50. výročí kapely Pink Floyd, zavítá do Česka na podzim. Za velkolepou show, jež pravidelně vyprodává sály po celém světě, stojí 7 vynikajících hudebníků, kterým se společně s uměleckým týmem daří do nejmenších detailů reprodukovat jedinečnou atmosféru, stejnou jako zažívali posluchači na koncertech kapely Pink Floyd. Už tak silný hudební zážitek je navíc umocněn působivou světelnou show, fascinující scenérií a originální videoprojekcí mapující tvorbu kapely Pink Floyd na pozadí světových dějin.
V návaznosti na fenomenální úspěch loňského zlínského koncertu zahájí kapela PINK FLOYD HISTORY LIVE své české turné opět ve Zlíně, kde zahraje 18. října v Kongresovém centru. O den později, 19. října vystoupí v brněnské koncertní hale Zoner Bobyhall. Následovat bude zastávka 20. října v Domě kultury Ostrava a na závěr kapela zavítá do Hradce Králové, kde vystoupí 21. října v Kongresovém centru ALDIS.
Zobrazit více koncertů ve městě Hradec Králové