THE METEORS (uk), GREEN MONSTER (cz) | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
čvn st 22

THE METEORS (uk), GREEN MONSTER (cz)

-

Klub 007 Strahov


Chaloupeckého, Praha 6, Praha
Ukázat na mapě
500/580 Kč
Králové se vrací! Po sedmi letech do matičky Prahy. Zakladatelé a průkopníci pravého psychobilly, jak sami tvrdí PURE PSYCHOBILLY. Vychází z kořenů.. drží se jich.. a evidentně už se jich ani nepustí. Proč taky. Není důvod vylepšovat dokonalé. Syrovej sound a svižný tempo, struny kontrabasu drnčí až vám to ždímá žaludek a kytara nabroušená a drzá jako vopice. Je to Elvisův pohřeb a zvrácená párty zombíků na jeho hrobě. 42 let a The Meteors, tenhle britský hrubý rock´n´rollový vlak, nestaví. Jediný původní člen, ale za to hodně výrazná figura.. P.Paul Fenech. Skladatel, producent, hudebník, zvukař, geniální všeuměl, morous a velkej šéf přiveze své THE METEORS!

Uvítací výbor peprného večírku si vezmou na starost sami GREEN MONSTER osobně. Pražská tříhlavá old school psychobilly bestie řádí už taky pěknou řádku let (23 let přesně). Poslední deska Necromantic Soul z roku 2018 je hodně vydařený počin a pilně se pracuje se na nové. Dámy a pánové, živí nemrtví, máme se na co těšit.

http://yendor71.com/
https://www.facebook.com/pg…

https://www.facebook.com/green.monster…

PŘEDPRODEJ - https://www.ticketstream.cz/akce/the…
Správci koncertu:
sedmicka
Zobrazit více koncertů ve městě Praha