Krleš & Metallica Czech Revival Band | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
led so 18

Krleš & Metallica Czech Revival Band

-

Zámecký Klub


Pernštejnské náměstí, Hranice
Ukázat na mapě
v předprodeji 170 Kč / na místě 220 Kč
METALLICA CZECH REVIVAL BAND (Damage, inc.)

- je kapela, která vzdává čest tvorbě skupiny Metallica. Je to jeden z mála revivalů Metallicy, kdy frontman kapely má hlas jako originál. První úvahy o založení revivalu skupiny se datují na říjen roku 1997. Kapela je vděčná vytrvalým návštěvníkům i skalním fanouškům, když od nich slyší na pódiu z davu souhlasné bručení, hvízdání, potlesk nebo i řev. Pro kapelu se v letošním roce začíná rýsovat řada zajímavých koncertů, kterých se bude účastnit, takže se fanoušci Metallicy jí jen tak nezbaví.

Sestava:
Keliash – sólová kytara, zpěv
Jirka „Taťka“ Mejstřík – rytmická kytara
Nomak – basa
Petr „Jambič“ Jambor – bicí

KRLEŠ

- až ze Šluknovského výběžku dorazí znovuoživlá heavymetalová parta Krleš, která po dlouhé pauze opět zavítá na klubová pódia.
Kapela vznikla v roce 1990 na troskách několika předvojenských uskupení. Ze současných členů byli u zrodu kytarista Radek Sady Sádovský a baskytarista Jiří Mráza Zíma. V době, kdy se ostatní báli jen vyslovit slova “Heavy Metal”, aby nepropadli u kritiků a jiných odborníků, stáli si Krleš tvrdošíjně na svém a v roce 1996 natočili debutní album “Stín předtím” se šesti skladbami. Názvem i první skladbou čerpali z románu Stephena Kinga “TO” a kromě poslední hitovky Kráv’n’roll to byla souprava melodického speed metalu.
Správci koncertu:
MKZ
Zobrazit více koncertů ve městě Hranice