Přijď na koncert, zachraň prales! 4 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
lis so 16

Přijď na koncert, zachraň prales! 4

-

Azyl


Široká 302, Liberec
Ukázat na mapě
dobrovolné
PUNK AND HARDCORE SESSION no.9

Již po čtvrté, proběhne v Liberci benefiční koncert s cílem napomoci s záchranou pro život tolik důležitého (a po celém světě neustále decimovaného) deštného pralesa. Víme, že skrz pořádání již téměř tradičních benefičních koncertů svět nezachráníme. Každá drobná snaha učinit něco pro zlepšení tohoto problému je pro nás důležitá a dává nám stále smysl jí věnovat energii.

Minulý rok jsme vybírali peníze pro kolektiv Kedjom-Keku, který působí v africkém Kamerunu. Letos jsme se rozhodli podpořit další malou organizaci s českými kořeny, která aktivně přispívá k ochraně zmenšujících se amazonských pralesů.
Organizace se jmenuje Život postaru a spolupracuje s indiánskými komunitami v provincii řeky Napo – Ahuano v Ekvádoru, kde se snaží pomáhat v boji proti těžařům.
Život postaru přehledným webem, kde se můžete dozvědět spoustu dalších informací a to v češtině. Peníze z koncertu poputují na odkup těžbou ohroženého pozemku.
Více informaci můžete nalézt zde:
http://zivotpostaru.cz/o-projektu/

Kapely, které akci podpoří:

DYSFAZIE
Stejně jako minulý rok se tato kapela postará o otevření večírku. Co se týče hc/punkových kapel, byl Jablonec léta letoucí bílým místem na severočeské mapě. To se ovšem změnilo!

ASO-NAGA
Koncertně aktivní kapela, která v Azylu hrála již mnohokrát. V poslední době prošla tahle hardcore bruska personálními obměnami. I tak se jistě můžeme těšit na standardně energickou show. Některou z nahrávek, které ASO-NAGA chrlí jak na běžícím pásu, můžete zkontrolovat zde.

SCALP
Partička, která už přes deset let brouzdá českým punkovým řečištěm. Dost se toho sice změnilo, základ ale zůstává. Stále rádi upíjíme návštěvníkům pivo, šikanujeme publikum nudnými řečmi mezi písněmi a skáčeme při koncertě radostí do stropu.

I AM PENTAGON
Delší chvíli se snažíme dostat Pentagony do Liberce a nyní se nám konečně poštěstilo. K popisu této originální smečky si vypomůžeme citací jedné recenze na Kids and heroes: "Spojení Banánových téměř poetických textů s jeho emocemi naplněným řevem a se syrovým hardcore soundem, který nemá potřebu něco si dokazovat a prostě se valí vpřed, jednoduše funguje". Ano je to tak. FUNGUJE!

TOUFAR
Hutnej a emotivní post-hardcore z Havlíčkova Brodu, kterej nemá chybu. Na závěr zazní pomalá valivá temnota, která uspokojí fanoušky kapel ala DROM, Cult of luna, Amenra.
https://toufar.bandcamp.com

Jak vidíte, dramaturgie bude pestrá. Takže...
PŘIJĎ NA KONCERT, ZACHRAŇ PRALES!
Správci koncertu:
jebat, vendy
Zobrazit více koncertů ve městě Liberec