METAL SESSION VOL. 2 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
led so 25

METAL SESSION VOL. 2

KD Šeříková


Šeříková 2428, Plzeň 2-Slovany, Plzeň
Ukázat na mapě
290 Kč

Předprodej vstupenek:

Hned zkraje roku zažije KD Šeříková v Plzni nápor muziky ostré jak motorová pila. Hlavním tahákem Metal Session vol. 2 budou Debustrol, kteří jsou zárukou kvality a jako vždy do posluchačů pustí zvuk svých ostře nabroušených kytar i nekompromisní texty.

Debustrol platí v našich končinách právem za metalovou legendu. Málokterá kapela se dodnes tak ostře vypořádává se vším, co ji štve, a zároveň si zachovává vynikající hudební kvalitu.

Törr patří k našim prvním blackmetalovým skupinám. Založili ho v roce 1977 Ota Hereš a Pavel Kadeřábek, významnou postavou historie kapely se pak stal Vlasta Henych. První známější skladba Kladivo na čarodějnice s textem Aleše Brichty dokonce vyšla v rámci projektu Rockmapa jako součást singlu Kult ohně. Kapela se potýkala i s problémy ze strany komunistického režimu, měla zakázanou činnost, párkrát si muzikanti sami dali pauzu. V posledních letech hraje Törr v obnoveném obsazení, ale opět se zakládajícím členem Otou Herešem.

Pro Fatu Morganu je KD Šeříková domovskou scénou. Kapela vznikla v Plzni kolem roku 1984 a takřka od začátku předvádí show, která u nás nemá obdoby. Black metal a pódiová prezentace ve stylu shock rocku Alice Coopera – to je originální Fata Morgana. Kapela během své existence několikrát změnila personální obsazení, za komunismu přežila několik zákazů činnosti, později i mnohé jiné peripetie, několikrát byla samotnými muzikanty uložena k ledu, ale vždy pomyslně povstala z popela a nadechla se k dalšímu rozletu. To ukazuje na její nemalou sílu. Tu předvede i v KD Šeříková, kde zaburácí s novou horrorovou show.
Správci koncertu:
KD Šeříková - akce
Zobrazit více koncertů ve městě Plzeň