Vázafest | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
čvc pá 26

Vázafest

Vázafest

Nové Město na Moravě, ČR

zdarma
Léto, pohoda s přáteli a rodinou u vody, regionální, známější i zcela nové kapely to je přesně Váza Fest, půldenní open air festival v docházkové vzdálenosti od Nového Města.

A program by mimo jiné mohl vypadat třeba takhle:

Mucha
Brněnská pseudopunková formace sdružená kolem písničkářky a podivínky Nikoly Muchové, jež se do povědomí společnosti dostala svým nevybíravým vystupováním, podivným účesem a zejména svými provokativními písněmi oslavující mužskou neschopnost, genderovou nespravedlnost, různé úchylky, menšinový útlak, život v moravské metropoli a jiné podivnosti života.
S kytarou vystupuje od svých 15 let a tvrdí, že se na ni stále nenaučila hrát.

Hrabě Monte Crazy
Alternativní rocková kapela z Nového Města na Moravě fungující od března 2018, složená z pěti nadšených muzikantů, kteří si libují v dramatické muzice a chaotických textech. K tématům, kterými se zabývá patří například sex, rybolov nebo uzeniny.

Kapitán Demo
Alter ego všestranného hudebníka a umělce Jiřího Buriana, se představí na Váze. Jistě všichni znáte světoznámý klip Zlatíčka.
„Česko-italský ropný magnát a několikanásobný mistr světa v psaní refrénu“ Kapitán Demo v novém singlu Zlatíčka stvořil podle svých slov svůj „zatím největší hit, na který trénoval víc než patnáct let (závodně), a to i v minulosti.“
V rámci šíření pozitivní energie a dobra nabádá Kapitán Demo v klipu k singlu i mimo něj všechny obyvatele naší planety, aby byli #zlaticka.
„Na tomhle singlu spoluprcaly největší hvězdy showbusinessu ze 70. let, točil se v Persii, což je nejlukrativnější oblast v rámci našeho businessu s čakrama. Náš svět je plný nenávisti a týká se to i budoucnosti, a proto jsem přišel s novou mentální technologií, že všichni jsou Zlatíčka, fungující na principu ,on do tebe chlebem‘,“ prozrazuje k novince Kapitán Demo.

Lady Kate
Gothic metalová kapela z Vysočiny je na scéně od roku 2007 a koncertuje nejen u nás a našich slovenských sousedů, ale také na Ukrajině a v letošním roce i v Německu a Holandsku. Lady Kate hraje vlastní tvorbu s anglickými texty a jejich skladby už hrály i v tuzemských radiích i TV.

Vstup volný.
Správci koncertu:
Štěpán
Zobrazit více koncertů ve městě Nové Město na Moravě