Vložte kočku + Sprostá a ubohá | Club Warehouse | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Profilový obrázek Vložte kočku + Sprostá a ubohá | Club Warehouse
Sdílej koncert dál:
kvě pá 03

Vložte kočku + Sprostá a ubohá | Club Warehouse

-

Club Warehouse


Hanychovská 328, Liberec
Ukázat na mapě
220
VLOŽTE KOČKU je tříčlenné hudební uskupení v obsazení soundstation, triggerované bicí a pětistrunné elektrifikované housle. Pohybují na české klubové a festivalové scéně již přes deset let. Za tu dobu získali uznání renomovaných hudebních publicistů (Antonín Kocábek, Pavel Klusák, Jiří Špičák atd.) i několik cen (Anděl za Elektronické album roku 2014, Vinyla za Album roku 2014, Unijazz Malá alternativa). Ze zahraničních umělců si kapela zahrála například s Prodigy, Battles nebo Explosions in the Sky. Kapela Vložte kočku pravidelně vystupuje na hudebních festivalech, jako jsou Colours of Ostrava (kde stihli zahrát už třikrát) United Islands, Trutnov Open Air Festival, Pohoda atd. Vytvořili hudbu ke čtyřem divadelním představením pražských alternativních divadel (Turista, Krásná z Roissy, O Ohlédnutí, Nosorožec), ke slavnostnímu předávání ceny Czech grand design 2017, k několika krátkým filmům a v posledních letech i ke dvěma celovečerním filmům - Domestik Adama Sedláka a Kvarteto Miroslava Krobota (kde kapela ztvárnila sama sebe).
Devizou kapely je osobitý hudební styl, který nelze zařadit do jednoho žánru. Hudba kapely kombinuje elektroniku, rock, rap, folklorní hudbu a cokoliv, co ve členech zanechalo silnější dojem. To vše je sjednoceno pomocí specifické hudební řeči a originálního nástrojového obsazení.
Vložte Kočku se zaměřuje na propracovanou audio- i vizuální podobu koncertů (využití několika kamer na pódiu, laserů, led-diod atd.), která je patrná i z videoklipů - ty kapela tvoří výhradně ve vlastní režii a produkci. Na zatím nejpropracovanějším klipu k písni Otevřený dopis Bohu spolupracoval i tým sportovců kolové a zahráli si v něm osobnosti, jako je Radomil Uhlíř, Štěpán Smetáček nebo Miroslav Krobot.

https://bandzone.cz/vloztekocku

SPROSTÁ A UBOHÁ - liberecká kapela pohybující se již 7 let na pomezí žánrů, ale s kořeny pevně vraženými do rockových základů. Přijďte se přesvědčit, že i rokenrol bez kytary je možný.

https://bandzone.cz/sau
Správci koncertu:
Sau, Eva
Zobrazit více koncertů ve městě Liberec