Altered City LIVE vol.2 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
bře so 09

Altered City LIVE vol.2

-

Melodka


Kounicova 685, Brno-střed, Brno
Ukázat na mapě
150 Kč
Přinášíme Vám další díl koncertního seriálu Altered City LIVE pod záštitou brněnského studia a vydavatelství Altered City. Tentokrát Vám zahrají tyto kapely:

Heiden

Legenda českého undergroundu Heiden po delší době opět na pódiu Melodky. Kapela která je synonymem žánrového vývoje a experimentů, která se od svých black metalových počátků před šestnácti lety, přes post-blackovou desku Dolores, za kterou si vysloužili cenu Anděl, propracovala až k atmosfércikému post-rocku na svém (zatím posledním) albu Na Svůj Příběh Jsme Sami z roku 2015. Jako červená nit se celou jejich tvorbou táhne Kverdova nezaměnitelná textová procítěnost a lyričnost, pocházející jakoby z jiného světa. Heiden prostě hudbu dělají pokaždé jinak, ale vždycky zajímavě, a vždycky skvěle. A my víme, že s další deskou kterou se chystají vydat letos to nebude jiné. Pokud někdo z Vás ještě náhodou Heiden neviděl live, určitě je teď nejlepší čas to napravit :)

https://youtu.be/zU4LZNJ8-1Q
https://www.facebook.com/kapelaheiden/

Safe Escape

Domácí Safe Escape patří ke stálici české undergroundové scény. Typicky špinavý devadesátkový grunge tvoří základ pro hudební experimenty přesahující do dalších žánrů, jako psychadelic rock, hard rock, post rock nebo southern rock. Jejich nejnovějším počinem je vynikající single a videoklip Road aneb “jak je důležité míti stopaře” :D Doporučujeme všem jako manuál, koho brát a nebrat k sobě do auta na dlouhých cestách. Za nás je volba naprosto jasná :D Tahle pecka a spousta dalších na Melodce určitě zazní, tak si to nenechte ujít ;)

https://youtu.be/U9TAFMXAurU
https://www.facebook.com/safeescape/

Greynbownes

Brilantní olomoucká stonerová skupina Greynbownes přiveze na Melodku pořádnou nálož kytarovejch zvuků a riffů a uleví vašim uším znaveným popíkama, electrem a discem tryskem. Když vám odpálí ušní bubínky pořádnej stoner, tak je to nakonec taky úleva, ne? :D Greynbownes vydali loni naprosto skvělou desku Grey Rainbows From Bones, kterou bychom volně popsali jako nemanželský dítě, který si během zkouřené noci udělali Kyuss s Corrosion Of Conformity (Black Sabbath na to koukali) :D Přijďte si poslechnout na Melodku pořádný kytarový hudby ;)

https://youtu.be/NWXPdwMAYhU
https://www.facebook.com/greynbownes

VSTUP: 19:30
CENA: 150,-
Správci koncertu:
Altered City, Melodka@Bandzone
Zobrazit více koncertů ve městě Brno