...nám se líbí ... tour 2019 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
dub so 13

...nám se líbí ... tour 2019

MusicBar Drago


Smetanova 1121, Kopřivnice
Ukázat na mapě
150Kč
V sobotu 13. dubna 2019 nám v MusiClub Drago zahraje skupina Jiří Schelinger revival Ostrava!!!

JIŘÍ SCHELINGER REVIVAL OSTRAVA každoročně vyráží ve výročních měsících březen–duben (6. března 1951–13. dubna 1981) na vzpomínkovou tour, aby během ní vzdali hold a zavzpomínali na jednu z největších osobností tuzemské hardrockové scény 70. a 80. let JIŘÍHO SCHELINGERA. Ta následující na rok 2019 je vzhledem k 40. výročí vydání LP ...nám se líbí... pojmenována právě Nám se líbí... tour 2019.

Celovečerní koncertní program je průřezem celou tvorbou Jiřího Schelingera, a to od samotných prvopočátků a skladeb cizích autorů přes 'čechovské' bubblegumy až po vlastní hardrockovou tvorbu z posledního období, navíc v tom nejlepším revivalovém provedení, které je možné u nás slyšet. Součástí koncertu jsou samozřejmě stěžejní skladby z výše jmenovaného LP. Kdo si potrpí na věrohodný sound a hlas, ten si během koncertů rozhodně přijde na své. To, že zazní i Holubí dům, Jahody mražený, Šípková Růženka, René já a Rudolf, Což takhle dát si špenát a všechny další známé hity, je samozřejmostí.

Není bez zajímavosti, že polovinu aktuální sestavy tvoří ostřílení muzikanti, dobře známí především z havířovské hardrockové formace Bastard, která se po dvaceti letech úspěšně vrátila na scénu a právě připravuje své comebackové album. Konkrétně se jedná o Láďu Tomise (zpěv) a Mojmíra Krochmalného (bicí). Sestavu doplňují kytarista Jarda 'Pačes' Dolejš a baskytarista Lubomír Frolich. Sestava tedy více než zkušená.
Správci koncertu:
mdrum, Drago
Zobrazit více koncertů ve městě Nový Jičín