Eine Kleine Nachtmusik Vol.7,77 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
pro so 22

Eine Kleine Nachtmusik Vol.7,77

-

Hospoda U Holečků

Tachov, ČR

80 Kč
Tradice se musí dodržovat! Sdružení neurotického strojírenství Vám přináší (i tento rok) v pořadí již sedmý ročník "Malé noční hudby", který se koná v sobotu 22. prosince v hospodě U Holečků v Tachově, domovském městě NEUROTIC MACHINERY. Tímto Vás srdečně zveme k návštěvě v hojném počtu. Letos se totiž bude nadělovat pro všechny tancechtivé bigbít'áky. A na co že se můžete těšit?

NEUROTIC MACHINERY (post-metal)

Domácí borci, kteří si to z původně death/thrash metalových vod namířili do post-metalového oceánu, kde se mohou dostatečně vyřádit. Naposledy to potvrdili s deskou „Cognitive Dissonance“ (2017), ze které se taky bude hojně hrát.

YT: https://www.youtube.com/watch?v=C…
FB: https://www.facebook.com…

OBJECT (progressive metal)

Kraslický boyband plný krásných a perspektivních muzikantů. U Holečků se v minulosti už jednou představili a nyní jsou zpět, aby ukázali svůj progress v plné síle.

YT: https://www.youtube.com/watch?v=gH…
FB: https://www.facebook.com/objectbandcz/

INSANIDROID (EBM / industrial synth metal)

Plzenská dvouhlavá invaze z budoucí minulosti šílenců, která rozhýbe Holečkárnu od sklepa po půdu svým originálně pojatým hudebním koktejlem.

YT: https://www.youtube.com/watch?v…
FB: https://www.facebook.com/insanidroidCZ/

Line up:

20:00 Neurotic Machinery
21:00 Object
22:00 Insanidroid
Správci koncertu:
Majkl
Zobrazit více koncertů ve městě Tachov