Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Barricade hardcore / Kroměříž

„15- 17.8. FEST POD PAROU- Vyškov !!!“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

Členové

Nástrojové obsazení: Kytara, Doprovodný zpěv
Nástrojové obsazení: Zpěv

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

Youtube Video E7yzD3O4dHEYoutube Video E7yzD3O4dHE

U Valacha v ŠOPĚ... :o)

Youtube Video qeKqIo3NxIMYoutube Video qeKqIo3NxIM

REVOLUTION LIVE

Youtube Video 20_PmMycZpEYoutube Video 20_PmMycZpE

Youtube Video q7PbfGraUkMYoutube Video q7PbfGraUkM

Youtube Video p-TT92lM5LEYoutube Video p-TT92lM5LE

www.barricadecore.com

www.bandzone.cz/barricade

 www.strilek.net/barricade

www.myspace.com/barricadecore

www.stage.cz/barricade/

Kapela BARRICADE vznikla v okolí Kroměříže na podzim roku 1989.

Toto období završila svou první demonahrávkou "Operace se zdařila...pacient zemřel" /91/.

V dubnu 1999 natočili BARRICADE v Bzeneckém studiu SHAARK své první oficiální CD "Valentine's Day" , které vychází v roce 2001 na křídlech vydavatelství STŘÍLEK records .

CD "Weakness dreams" vyšlo v březnu 2003 opět u Strilek rec. a je distribuováno ve Francii,Německu, Rakousku, Slovensku, Portugalsku, Litvě, Rusku a Itálii u undergroundových labelů a dister.V této době vychází spousta recenzí u nás i v zahraničí většinou s kladnou odezvou.Kapela dostala pozvání k účasti na několika kompilacích.

Začátkem roku 2007 proběhlo nahrávání nového materiálu pro kompilaci 4 FACES HC/PUNK SPLIT (+ LIKE FOOL, VISION DAY a PAVILON 9), která vyšla v březnu 2007 u Cecek records.

V polovině května 2009 vychází CD Urban Chaos opět u Cecek rec.

Nový materiál byl natočen, v průběhu roku 2012 opět ve studiu ŠOPA u legendárního Stani Valáška.

CD Resistance vychází začátkem roku 2013.

Ukázky songů z nového CD, jsou k dispozici na Bandzone profilu kapely.

 

Bio a historie

Youtube Video clHD4mFRJQcYoutube Video clHD4mFRJQc

BARRICADE KMxHC

Shilha: kytara Havla: basa Románek: bicí Roman: zpěv

 

 

 Discography:

1991 MC Operace se zdařila ... pacient zemřel

1992 MC Dreams for you

1994 MC Wild Drive

1997 Red House (nikdy nevydaná nahravka)

1999 (2001) CD MC Valentine´s Day (Střílek rec.)

/ 

2003 CD MC Weakness Dreams (Střílek rec.)

 

2007 Tyrants Are Back /  promoCD

2007 CD 4 FACES HC/ PUNK SPLIT (Cecek rec.)/ materiál z Tyrants Are Back 2007

2009 CD Urban Chaos (Cecek rec.)

2013 CD Resistance (Cecek rec.)

 Kompilace:

1997 Creations From A Morbid Society - part III…-kompilace Taga records

 2006 CD kompilace pro zine Move Your Ass.

 2007 CD kompilace Shadows From Underground vol.2 - Pařát zine (Crystal prod.)

 

BARRICADE Vystoupili jsme po boku zahraničních kapel:THE EXPLOITED (UK), Laberinto (Venezuela), Disordely Conduct (USA), Tagada Jones (France), Juice (USA), Olotila (Finland), Hardheaded Soul (Netherlands), Art of Fear (Austria), Opposed to Violence (Germany), Rock Bitch (UK), Apatia (Poland), Insane (Hungary), Olde York (USA), Paura (Bra).