Attack The Hero - Obrázek - Galerie "Profilové fotky" |
BZ si odteď na mobilu užijete lépe díky partnerovi redesignu GoGEN.

Attack The Hero hardcore-metal / Praha

Playlist kapely
0:00 / 0:00
  • Aftermath
    Born From Ashes
  • Spirit Cannot Be Crushed
    Born From Ashes
  • Lost Within Myself
    Born From Ashes
  • Blinded
    As One We Stand
  • Circle Of Mistakes
    In Search Of Inner Self