Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

YTIVARG grind-black / České Budějovice

„Trička YTIVARG skladem !!!“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

  • Bipolar transistor- Wardenclyffe (2017) 343 ×
  • Go against the current- Wardenclyffe (2017) 200 ×
  • Anode annihilation- Wardenclyffe (2017) 181 ×
  • Wardenclyffe- Wardenclyffe (2017) 116 ×
  • Offensive electronic warfare- Wardenclyffe (2017) 86 ×
  • Anomalous EMP- Wardenclyffe (2017) 108 ×
  • Broken insulator- Wardenclyffe (2017) 50 ×
  • Bias distortion- Wardenclyffe (2017) 39 ×
  • Silent Views- Ytivarg (2006) 225 × Stáhnout MP3 zdarma
  • Black Throne- Ytivarg (2006) 263 × Stáhnout MP3 zdarma
  • Inward Thoughts- Ytivarg (2006) 155 × Stáhnout MP3 zdarma
  • Frozen Scars- Ytivarg (2006) 1 041 × Stáhnout MP3 zdarma
  • Dark Skies- Ytivarg (2006) 144 × Stáhnout MP3 zdarma
  • Cold Faces- Ytivarg (2006) 449 × Stáhnout MP3 zdarma
  • GRAVITY 1999 - Offensive, Ill 190 × Stáhnout MP3 zdarma
  • GRAVITY 1999 - Wasteland 167 × Stáhnout MP3 zdarma

Členové

Nástrojové obsazení: Kytara, Growl
Nástrojové obsazení: Scream
Nástrojové obsazení: Bicí
Nástrojové obsazení: Baskytara

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

 

 

Původně studiový projekt kytaristy F.C. a řvouna Miculy Parvy z r. 2001. Aktivita obnovena v r.2015, již však jako regulérní kapela vzniklá z rozpadnuvších se ISACAARUM

Aktuální sestava

Micula Parva - Vocal

F.C. - Guitar

Internerv - Drums

Zdeněk - Bass

Diskografie

2017 - YTIVARG - WARDENCLYFFE (CD)

2006 - YTIVARG - Ytivarg (CD)

1999 - GRAVITY - The Window To The Unknown (demo MC)

1996 - GRAVITY - TV And Radio Symphony (demo MC)

1995 - GRAVITY - Demo 1995 (demo MC)

Bio a historie

YTIVARG / GRAVITY

GRAVITY (původní název pro YTIVARG) vznikají někdy v roce 1995 čistě jako studiový projekt v sestavě F.C. - guitar (ISACAARUM, ex – BIZARRE EMBALMING) a ELECTRIC MAN - Keyboards and samples. Z té doby se zachovaly dvě dema a to Gravity - Demo 1995 a Gravity – TV And Radio Symphony (1996). Na druhém demu se jako host podílel MICULA PARVA - budoucí člen projektu - a to v songu RADIO HIT (Cover od ANAL CUNT) v roli bubeníka a zpěváka. Po angažování MICULI PARVY (ex – INGROWING, ex – BIZARRE EMBALMING) jako stálého a hlavně živého bubeníka ELECTRIC MAN ustupuje do pozadí a nadále funguje už jen jako šedá eminence projektu a stará se o technické zázemí.

Rozhodli jsme se, že ze studiového projektu uděláme regulérní kapelu a pod názvem ABNORMAL GRAVITY se tak stává. Sestava se tedy mění na F.C. – Guitars, MICULA PARVA – Drums, MARCEL - Vox. Načvičili jsme 6 věcí včetně cover od ANAL CUNT – RADIO HIT. Po asi půlročním martyriu sehnat basáka a ne zrovna dobrém pěveckém výkonu Marcela a jednom odřeknutém koncertu MARCEL končí a s MICULOU PARVOU se rozhodujeme, že další fungování necháme opět pouze na bázi studiového projektu. Mezitím MICULA PARVA odešel z INGROWING oba dva začínáme hrát v BIZARRE EMBALMING a tak GRAVITY jdou malinko stranou. Až někdy v roce 1998 opět pokračujeme v další práci a ve zkušebně připravujeme první oficiální demo GRAVITY – The Window To The Unknown (1999), které pak svépomocí ve zkušebně natáčíme a v roce 1999 vychází v počtu 50 ks MC kazet a je šířeno víceméně jen mezi známé. Je zde 11 songů nesoucí se v death/thrash/grindovém stylu. Obal na MC zhotovil Mr. CHYMUS ze spřízněných ISACAARUM.

Další směrování projektu se drobet obrací a další tvorba se nese v duchu severského blackmetalu typu BURZUM, DARKTHRONE a MARDUK. Projekt se přejmenovává z GRAVITY na YTIVARG. Bezejmenné demo je v roce 2000 opět svépomocí natáčeno ve zkušebně a čítá 6 songů. Po natočení dema se připravuje jeho vydání na nosičích CD-R, brzdou se však stává příprava obalu, která vázne. Další nemilou skutečností je, že se MICULA PARVA rozhoduje sestavu YTIVARG opustit. Před jeho odejitím jsou ještě složeny 3 nové songy, které však čertužel nejsou nikde a nikým zaznamenány. Na projektu tou dobou ještě vypomáhá JIMMY (ex - BIZARRE EMBALMING, dnes ISACAARUM) jako druhý kytarista. Po mém nástupu do ISACAARUM jako poslední a zakládající člen dávám YTIVARG k ledu. Díky mé časové vytíženosti v ISACAARUM další aktivity projektu začínají až v roce 2006, kdy se mi daří konečně dát dohromady obal na prozatím nevydané CD YTIVARG - Ytivarg (opět za přispění Mr. CHYMUSE) a celou původní nahrávku vyčistit a zmasterovat na PC. Vychází opět jako DYI na CD-R s barevným oboustranným obalem a potiskem CD v profi provedení.

Další fungování YTIVARG nijak nedramatizuji, prozatím pracuji na novém materiálu, ovšem nemohu říct kdy a jestli vůbec spatří světlo světa. . . . Rád bych . . .

Výše uvedené nahrávky YTIVARG - Ytivarg (2006) a GRAVITY - The Window To The Unknown (1999) jsou samozřejmě pro případné zájemce z dispozici, stačí mne kontaktovat emailem ytivarg@seznam.cz 

F.C. YTIVARG - Duben 2007

2015

Aktualizace 02/2015 - Tak jsme dali YTIVARG znova dohromady. Už ale jako regulérní kapelu. V sestavě se kromě Miculy Parvy a mě (F.C.) objevil ještě další odpadlík ISACAARUM a to basák Jimmy a taktéž další bývalý člen téhož souboru bubeník Internerv . . . A v této sestavě to vypadá, že hudba YTIVARG asi dosti zgrindovatí . . :-) Uvidíme . . . 

Aktualizace 05/2015 - Basák Jimmy opustil sestavu YTIVARG . . . Ač to udělal velice nerad, časové důvody, kvůli kterým ukončil činnost nejprve v ISACAARUM ho nakonec dohnaly i v YTIVARG . .  Jeho nástupcem se stává Petr Piskač (jinak basák OLLTEGA) . . . Makáme dál na novém materiálu . . .

Aktualizace 10/2015 -  Basák Petr Piskač se na vlastní žádost rozhodl ukončit své působení v YTIVARG. Před nadcházejícím prvním koncertem 14.11. v ČB je to sice nepříjemné, nicméně premiéru YTIVARG to neohrozí. Přijali jsme patřičná opatření, pokračujeme dále ve třech za pomoci výdobytků moderních technologií a současně hledáme nového basáka (kdo si na to troufne, nechť nás zkontaktuje na emailu ytivarg@seznam.cz). Dokončili jsme materiál, který bude představen na prvním koncertě YTIVARG. Zde je pár názvů nových songů: „Anode Annihilation“, „BIAS Distortion“ či „Anomalous EMP“. . 

2016

Aktualizace 03/2016 -  Na konci roku se sestava YTIVARG konečně rozrostla o plnohodnotného basáka. Říká si STANLEY a dobách minulých byl k vidění v dačické death/doom smečce AGONY. První gigem gig se Stanleym se stala akce Heavy Weight Night vol.1  4.3.2016 v Českých budějovicích v MC Fabrika za účasti LAHAR, BUT a BRUTALLY DECEASED . . .