Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

VEvývoji! ska-punk / Mladá Boleslav

„SKA-PUNK'n'GO tour 2017“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

  • oNNa (2017) 381 ×
  • ROZBIJEM ROCK'n'ROLL (2017) 342 ×
  • CÍLOVÁ STANICE (2017) 257 ×
  • VÝVOJ NEZASTAVÍŠ- VÝVOJ NEZASTAVÍŠ! (2012) 5 918 ×
  • OKNO DO SEBE- singl OKNO DO SEBE (2011) 7 500 ×
  • 35- VÝVOJ NEZASTAVÍŠ! (2012) 4 126 ×
  • KozySKA- VÝVOJ NEZASTAVÍŠ! (2012) 3 703 ×
  • NEPOZNANÁ TOUHA- VÝVOJ NEZASTAVÍŠ! (2012) 4 288 ×
  • BOJ- VÝVOJ NEZASTAVÍŠ! (2012) 4 523 ×
  • AUTOMOBIL- VÝVOJ NEZASTAVÍŠ! (2012) 3 672 ×
  • Bloudy z boudy (bonus)- VÝVOJ NEZASTAVÍŠ! (2012) 1 790 ×
  • Rolničky, Rolničky (feat. Veronika D'Branx)- VESELÉ VÁNOCE (2013) 1 085 × Stáhnout MP3 zdarma
  • Tichá noc (feat. Veronika D'Branx)- VESELÉ VÁNOCE (2013) 912 × Stáhnout MP3 zdarma

Členové

Nástrojové obsazení: Saxofon
Nástrojové obsazení: Trubka / křídlovka
Nástrojové obsazení: Bicí
Nástrojové obsazení: Kytara, Zpěv
Nástrojové obsazení: Baskytara, Zpěv

Kontakty a odkazy

Z důvodů ochrany proti spamu jsou kontakty skryté a chráněné captchou. CAPTCHA je většinou různě zdeformovaný obrázek obsahující text, který má ověřit, zda u počítače sedí člověk anebo jde o robota. Robot totiž nedokáže rozpoznat text, který se na obrázku nachází. CAPTCHA slouží k tomu, aby automatizovaní roboti neposílali nevyžádanou poštu (tzv. spam) na uvedené emailové adresy.

Zobrazit kontakty

Dodatečné info

Ladies and gentleman!

Welkom tu profile kapely VEvývoji! jejímž rodným místem se sever Čech stal. Z drsných podmínek horských, správně smíchaného poměru alkoholu, důvtipu a energie vzešel tento sedmičlenný ansábl se záměrem zničit hudební hranice, překovat vlastní představivost a dobýt fanouškovo srdce. Historie není podstatná, žijeme budoucností, kterou píšeš právě Ty! A když už Tebe nebude, nebude světa, nebude hudby, nebude radosti ani stesku, a vše bude jen VEVÝVOJI!

Skladby kapely VEvývoji! můžete zaslechnout i v několika rádiích na území čech, i zbytku Evropy.

Skladby kapely VEvývoji! si můžete zakoupit za symbolickou cenu prostřednictvím digitálního obchodu Supraphonline.cz.

Bio a historie

 HYSTO - RYJE

Skupina VEvývoji! vznikla na začátku roku 2009, kdy pojala název anglický - INconstruction, ale vzhledem k časté deformaci krkolomného názvu se rozhodla počeštit.  V původní sestavě kapelu tvořil baskytarista Jan Černý, kytarista Rosťa Steiner a bubeník Boris Ha. Po jisté výměně názorů se kapela rozhodla věnovat stylu na rozhraní SKA a PUNKu. Po dvu měsících píle odehrává své první koncerty a rozjíždí svůj vlak dost šíleným tempem. Během let se v kapele objevila půvabná mladice se saxofonem Kamila Kalenská, která to s nimi však dlouho nevydržela. Její místo zastoupil mladý a nadějný intelektuál Mikuláš Martin Pejcha se svojí altkou. V dubnu 2010 kapelu opouští z osobních důvodů Boris a  hledá se bubeník nový. Po několika nepodařených pokusech nacházíme posilu na post trumpetisty - Zdeněk Lorenz - se svojí holou lebí a šíleným Pejchou ovládl kapelní show. Na konci srpna 2010 kapela objevuje mladého a velmi šikovného bubeníka Martina Halamu a konečně se zase dostává do otáček. Hned dva měsíce na to vydává své první oficiální CD  Přirozený vývoj! (homemade). Křest v Pražském Kainu posvětili legendární muzikanti supiny 100 zvířat a hned následující den v domovském Vlaku Marek Zefv Dočekal spolu s Borisem Ha. Následuje šílené turné po městech Čech i Moravy, spousty nových fanoušků a skvělých zážitků. Nyní je kapela uprostřed Nové éry, kdy obohatila své řady o další dva skvělé muzikanty - Barunku Kolafovou a Jendu Vlačihu. Tahle squarda však nemá dlouhého trvání. Po čase odchází Barunka Kolafová z časových důvodů a spolu s ní i Zdenda Lorenz, který se vydal jiným směrem (Queens of everything). Jení Vlačiha s námi dohrává léto 2011 a též kapelou opouští z důvodů pracovních. Novým přírustkem už na začátku léta se stává Šárka Zdychová (trumpeta + vokály). Začátkem nového školního roku se kapela loučí s bubeníkem Martinem a přichází Tomáš Bryknar. Všechno se ale pomíchalo a v roce 2012 kapela koncertuje v sestavě s novým saxofonistou Janem Drábkem. Je nás zase 6 a je to show!
2013 - Počátkem roku opouští naše řady jeden z kamenů - Mikuláš Pejcha, a spolu s Janem Drábkem zakládají kapelu Mydy Rabycad. Spolu s nimi odchází i Šárka Zdychová, a novými dechaři kapely se stali Tomáš Nosek (tenor saxofon) a Kristina G. Paulu (trumpeta). 1.5.2014 kapela ukončuje svoji činnost a upadá do spánku na dlouhé 3 roky.

Apríl roku 2017 se stává zlomovým v historii kapel VEvývoji! a ta se spolu se singlem Rozbijem rock'n'roll po 3 letech vrací a zozjíždí v sedmičlenné sestavě tour jako nikdy. Obsazení kapely opět dostalo změn. K původní sestavě (Honza Černý, Rostislav Steiner, Tomáš Nosek, Kristina G. Paulu) se už nevrátil bubeník Tomáš Bryknar (válí s Libereckou kapelou Kohout plaší smrt) a jeho místo zastal bývalý bubeník kapely Mimo Jiné Honza Mastný alias Pardál. Novým členem v kapele se stal pozounista Robert Köhler a trumpetista Miroslav Merc.

 

Diskografie:

2009 - Demo (6 písní)

2010 - CD Přirozený vývoj (7 a půl písně)

2011 - Single - Okno do sebe

2012 - Double - Boj,35'

2013 - CD Vývoj nezastavíš (7 písní - 2x singl + 5)

2014 - Special edition - Veselé Vánoce

2017 - CD (krycí název Skapunk'n'GO)

 

Úspěchy drobné i ty větší:

11.4.2017 - vítězství v anketě Česká desítka radia Rockzone 105,9