Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Underside crossover-hardcore / Praha

„VelMez party-time!!! The BEST ;o)“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

Novinky

1 2 3 4 5 681012151821242628 29 30 31 32 33 34 35 36 37 3840424447505254 55 56 57 58

AKCE

Praha 14.4. "Matrix"

SK tour 15. - 16.4. Velký Krtíš a Prešov

                                                                                                                      facebook


USA HC Hoods + SK tour

tááák jak slíbeno :o) v polovině dubna (15.-16.4) vyrážíme na naší druhou část SK/CZ tour s kapelou FORMA a ještě před tím 14.4. zahrajeme v Praze v Matrixu po boku USA HC kapely HOODS (více info níže ;o)

Těšte se, my už se těšíme teď!
Underside

HOODS

(hard core, Sacramento, USA)

Underside (Cz), Bogotasystem (Cz)

čtvrtek 14.4. Matrix klub Praha 3 – Žižkov, www.matrixklub.cz

vstupné na místě 170Kč, rezervace vstupenek možná emailem

V dubnu u nás opět vystoupí kalifornská legendární parta Hoods, hrající ostrý a dynamický hard core se stejným gustem jako před deseti lety. Podpoří je pražské skupiny Bogotasystem a Underside. Koncert pořádá Core Ritual v žižkovském klubu Matrix ve čtvrtek 14. dubna 2011.

Kapela Hoods vznikla v roce 1995 v kalifornském Sacramentu (USA) a od začátku svojí existence měla pověst jedné z nejtvrdších hard core kapel na „West Coast“. Vůdčí postavou kapely je zpěvák Mike Hood, kterému se povedlo vybudovat tvrdou a syrovou hard core legendu.

Hoods vydali desky na několika nezávislých labelech, tři desky jim vyšly na Victory records, dvě alba na Eulogy. Aktuální deska Hoods se jmenuje „Pit Beast“, vyšla v roce 2009 na I Scream records a obsahuje 11 písní. Na desce najdeme typicky naštvané a ostré songy, ale také několik odlehčených a vtipných skladeb. Ukázky z alba „Pit Beast“ si můžete poslechnout nejlépe v přehrávači na jejich stránce www.myspace.com/sactohoods 

Na koncertě v pražském Matrixu s Hoods vystoupí dvě zavedené party z Prahy, temná a tvrdá Bogotasystem v čele s legendárním Migelowskim (http://bandzone.cz/bogotasystem) a  cross-over hard core kapela Underside, která hned potom vyráží na koncerty na Slovensko (http://bandzone.cz/underside).

Info o akci: http://www.badpoint.cz/ritual  a www.matrixklub.cz

 

Discografie Hoods:
1996 Empty Head/One Difference (EP) self released
1999 Alone Breakout Records
2000 Endless Pain self released
2000 New Blood Gain Ground
2001 Time...The Destroyer Victory Records
2003 Pray For Death Victory Records
2004 Seven Years In Sacramento self released
2005 Hoods/Freya Split Victory Records
2005 The King Is Dead Eulogy Recordings
2007 Ghetto Blaster Eulogy Recordings
2009 Pit Beast I Scream Records



1 2 3 4 5 681012151821242628 29 30 31 32 33 34 35 36 37 3840424447505254 55 56 57 58