Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Status Praesents metal-hardcore / Praha

„Nová deska Atrum Tremorandum“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

  • Vulk- Atrum Tremorandum (2018) 1 299 ×
  • Atrum- Atrum Tremorandum (2018) 864 ×
  • Imrvere- Atrum Tremorandum (2018) 815 ×
  • Cholesteror- Atrum Tremorandum (2018) 685 ×
  • Carry on- Live and Die on this Day (EP) (2014) 7 420 ×
  • 05 - El CripleBro (El CripleBro)- El CripleBro (2013) 4 689 ×
  • Back in 96- Live and Die on this Day (EP) (2014) 8 750 ×
  • Come Alive (Come Alive)- Come Alive (2003) 10 288 ×
  • On my Way- Live and Die on this Day (EP) (2014) 5 947 ×
  • 12 - Openetor (El CripleBro)- El CripleBro (2013) 5 296 ×
  • 01 - Sweinhazard (El CripleBro)- El CripleBro (2013) 5 590 ×
  • 02 - WayNocka (El CripleBro)- El CripleBro (2013) 4 693 ×
  • 04 - Serje (El CripleBro)- El CripleBro (2013) 3 960 ×
  • 13 - Vertigo (El CripleBro)- El CripleBro (2013) 17 285 ×
  • 14 - So Say We All (UFT Anthem) (El CripleBro)- El CripleBro (2013) 12 968 ×
  • Cool Boy (Crematory Country)- Crematory Country (2007) 17 765 ×
  • Machomet (Crematory Country)- Crematory Country (2007) 13 352 ×
  • Ready to Fly (Ready to Fly) 11 623 ×
  • Way to the Lord (Demo00) 9 943 ×
  • Jörg Üküülenn (Machochistaan)- Machochistaan (2009) 10 173 ×
  • Bimbo Trail (Machochistaan)- Machochistaan (2009) 8 689 ×
  • Bulgaro Famfare (Machochistaan)- Machochistaan (2009) 8 510 ×
  • Mandolin King (Crematory Country)- Crematory Country (2007) 8 842 ×
  • The World I See (Crematory Country)- Crematory Country (2007) 8 366 ×

Členové

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

Machometal - Prasofekál

Bio a historie

  • vznik 1996
  • oceněni hudební cenou Óčka 2005 – sekce HARD´n´HEAVY
  • 2. místo v posledním ročníku vyhledávací souteže Rock made in Gambrinus 2002
  • videoklipy:
  • Come alive (Vermin Production, 2003)
  • Caspar´s view (Jerry Pyle, 2004)
  • All the Time (Vermin Production, 2005)
  • Note (Vermin Production, 2005)
  • Dos Murrenos (Vermin Production, 2006)
  • proX (Vermin Production, 2006)
  • proX hymnou českého poháru ve 4x
  • jaro 2006 – Rock for People Tour 2006 – společně s KRUCIPÜSK a POST IT
  • podzim 2006 – United Headz of Metal Tour (Magma Hotel a Hazydecay)
  • support Pro-pain, Stuck Mojo, The More I See, Ektomorf, Blow Job
  • diskografie :
    • 2007 – nové album Crematory Country
    • 2007 – nové DVD Michal Márošiho - MAROSANA NEVER DIES II
    • 2005 – druhé album AATRA
    • 2003 – EP Come Alive
    • 2003 – DVD Michala Márošiho MAROSANA NEVER DIES
    • 2002 – první album 510
    • 2001 – debutové EP Ready 2 Fly
  • účast na kompilacích RFP2001, Skate at all Hazards II, REPORT – cd Boardel, Ostrov 04 a dalších
  • team members – Represent, Emerica, Nitro, Oakley, Bloody Blue Tattoo, Coal-Box, Mayhem BikesCo.

Bandzone.cz Tip týdne

14. dubna 2014
Statusáci fungují už 18 let.. a přesto to dokážou s každou další nahrávkou vždycky o kousek posunout. Změnili po letech studio (tentokrát je ve svých prostorách Biotech studia přivítal vyhlášený Ecson Waldes), přibrali nového kytaristu a s vytaženýma podkolenkama tlačej dál svojí macho HC káru. Tímhle novým EP mi udělali radost a věřím, že i fanoušky "podkresový hudby z FMX videí" to pořádně kopne do zadku.
Michal Novák
zakladatel Bandzone.cz
Další BZ tipy tydne »

Fanoušci: 3213

Spřízněné kapely: 67

Podobné kapely

Statistika profilu

Návštěv dnes
11
Návštěv celkem
212 715
Poslechnuto skladeb
255 065
Profil registrován
14.6.2005