Dobrý den,
představuji Vám regionální portál o hudební scéně na Plzeňsku. Na webu naleznete rozhovory, reportáže i mnoho tipů kam vyrazit a také aktuální regionální kalendář...
Snažíme se přidávat akce ze všech různých zdrojů, ale pokud byste našli chvíli času, nebojte se využít formulář v sekci koncertů a jednoduše nějaké přidat.
Pokud byste měli zájem zviditelnit nějakou Vaši akci, klidně nám pošlete e-mail s informacemi.
Statistika návštěvnosti roste a rádi bychom tento projekt dostali do podvědomí Plzeňanů a nahnali je na živou muziku z domovů.
Ještě Vás poprosím, zda byste v případě zájmu mohli sdílet naši stránku i stránku facebookovou a kdyby bylo možné domluvit se na nějaké výměně bannerů (odkazů) na stránkách Vašeho klubu, nebo kapely a našich stránkách bylo by to rozhodně super. Rozhodně to hne s pozicí webů ve vyhledávačích.
Hezký den a jsem s pozdravem
Pepé Petřík
FB: https://www.facebook.com…
WEB: www.plzenskekapely.cz/
E-MAIL: info@plzenskekapely.cz/
Podává se večerní oběd, napřed je ho potřeba připravit:
Připravíme si savodku (smícháme savo a vodku). Je-li třeba, přidáme trošku mouky. Omyté cukety nastrouháme i se slupkou a promícháme s nastrouhaným sýrem, uzeninou nakrájenou na kostičky (já ji strouhám na robotu společně s cuketou a sýrem), nadrobno
nakrájenou cibulí, žloutky, olejem a moukou smíchanou s práškem do pečiva. Následně povidla ve vodní lázni zahřejeme, smícháme s rumem, cukrem a kořením. Rybu pak očistíme, seřízneme na filetky kolem páteře a nakrájíme na malé kostky.
Promícháme a zalijeme horkou vodou nebo vývarem. Troubu předehřejeme na 175°C. Zapékací misku nebo pekáč vymažeme olejem nebo máslem. Přidáváme střídavě mléko, za stálého míchání až vznikne máslová hmota. Přebytečnou směs přesijeme a obalené kostky z ryb
usmažíme na větším množství oleje do zlatova, až při dopadu na talíř zazvoní. Poté nalijeme do sklenic. Potřeme polovinou povidel, posypeme polovinou posekaných mandlí a polovinou drobenky.
Necháme ještě chvíli kynout na plechu a pak upečeme v troubě vyhřáté na 200°C do zrůžovění okrajů (asi 15 minut). Pak vše promícháme, okořeníme a přidáme nakrájené bylinky.
Podáváme s bramborovou kaší přelitou čerstvým máslem.
Dobrou chuť!
S pozdravem generátor blábolů.
http://www.generator-blabolu.cz/