Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Punk Floid punk-rock / Zábřeh

„Nové CD Punk Floid EP 2015 vychází 1.10.“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

  • Ájeee - (Tvůj boj 2007)- Tvůj boj (2007) 105 716 ×
  • Naše cesta (EP 2015)- Punk Floid EP 2015 (2015) 19 030 ×
  • Argentina - (Pop is dead 2005)- Pop is dead (2005) 75 065 ×
  • Váš svět - (Tvůj boj 2007)- Tvůj boj (2007) 86 177 ×
  • Familia - (Pop is dead 2005)- Pop is dead (2005) 70 383 ×
  • Tvůj boj - (Tvůj boj 2007)- Tvůj boj (2007) 107 507 ×
  • Bushit - (Pop is dead 2005)- Pop is dead (2005) 67 631 ×
  • Líh ze slív (Tvůj boj 2007)- Tvůj boj (2007) 22 832 ×
  • Hrdina (Underground 2010)- Underground (2010) 17 805 ×
  • Vím že... (Tvůj boj 2007)- Tvůj boj (2007) 28 256 ×
  • Raketou (Underground 2010)- Underground (2010) 23 644 ×
  • Letargie (EP 2015)- Punk Floid EP 2015 (2015) 25 398 ×
  • Na pokraji komatu (Tvůj boj 2007) 64 740 ×
  • Kiss My Ass (Split 2010)- Split CD (2010) 45 684 ×
  • K princeznám se nečuchá (EP 2015)- Punk Floid EP 2015 (2015) 18 029 ×
  • Iluze (Split 2010)- Split CD (2010) 33 072 ×
  • Ministrantská (EP 2015)- Punk Floid EP 2015 (2015) 15 301 ×
  • Kopie (Split 2010)- Split CD (2010) 25 844 ×
  • Svině (Pop is dead 2005)- Pop is dead (2005) 15 196 ×
  • Každej den (Split 2010)- Split CD (2010) 50 767 ×
  • Útěk (EP 2015)- Punk Floid EP 2015 (2015) 13 593 ×
  • S krví na strunách (Underground 2010)- Underground (2010) 53 460 ×
  • Underground (Underground 2010)- Underground (2010) 65 117 ×
  • Hrúza (Pop is dead 2005)- Pop is dead (2005) 16 175 ×
  • Jen tak light (Underground 2010)- Underground (2010) 15 047 ×
  • S medvědama na osadě (Pop is dead 2005)- Pop is dead (2005) 32 600 ×
  • Nafukovací (Underground 2010)- Underground (2010) 14 244 ×
  • Má ji šedou (Blbouni z východu -demo- 2001) 16 021 ×
  • Zase příště (...a tak my si tady žijem -demo- 1999) 14 507 ×

Členové

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

Bio a historie

Promo text:

Kapela Punk Floid vznikla na přelomu let 1999 a 2000 v Zábřehu na Moravě.

Punk Floid hrají melodický punk rock, ve kterém mísí vlivy jak starší britské, tak i nové, americké školy. 

Kapela za své  působení vydala tři řadové desky, jedno split cd a zůčastnila se několika kompilací. 

5.11.2012 na rok přerušuje činnost a na podia se vrací 5.10.2013 - od této doby funguje kapela pouze sezonně (letní festivaly a podzimní klubové tour).

Na podzim roku 2015 má kapela na kontě přes 600 koncertů a 15 let existence oslaví podzimní tour a novým CD (Punk Floid EP 2015).

 

Booking:

koncerty@punkfloid.com

 

 

Diskografie:

Punk Floid EP 2015 (Vlastní náklad) 

Underground 2010 (PHR) 

Split CD 2010 (PHR)

Tvůj Boj 2007 (Cecek Rec.) 

Pop is dead 2005 (Cecek Rec.) 

Blbouni z východu 2001 (Demo)

...a tak my si tady žijem 1999 (Demo) 

 

Aktuální sestava: 

Floutek - zpěv

BowBell - basa

Vasak - kytara, zpěv

Peca - kytara, zpěv

Mr. Andrew - bicí