Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Malashnikow rock-grunge / Třebíč

„PŘIDÁNO -MALASHNIKOW NA RÁDIU DEEP...“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

  • Šok- Šok (2017) 191 ×
  • Je čas- Šok (2017) 96 ×
  • Kolikrát- Šok (2017) 29 ×
  • Hledej mě ve hvězdách- Šok (2017) 93 ×
  • Válečná sekera- Šok (2017) 59 ×
  • Balada- Šok (2017) 36 ×
  • Cesta (Alternative video version 2016)- CESTA (2017) 184 ×
  • Svítání (Single version)- CESTA (2017) 11 ×
  • Koukej vstát- Křídla (2015) 3 341 ×
  • Nejseš sám- Křídla (2015) 1 814 ×
  • Cesta- Křídla (2015) 1 579 ×
  • Svítání- Křídla (2015) 1 362 ×
  • Závislej- Křídla (2015) 1 248 ×
  • Bouře- Křídla (2015) 1 161 ×
  • Divnosong- Křídla (2015) 899 ×
  • Netopýr Tě vítá- Křídla (2015) 841 ×
  • Tanec medicinmana- Křídla (2015) 792 ×
  • Křídla- Křídla (2015) 874 ×
  • Kouzelná- Křídla (2015) 834 ×
  • Poslední- Křídla (2015) 816 ×
  • ČARODĚJKA- Singl Dezertér (2014) 1 749 ×
  • DEZERTÉR- Singl Dezertér (2014) 2 686 ×
  • TAK BĚŽ!- Singl Dezertér (2014) 805 ×
  • Vokno (live) 207 ×
  • 01) Yeaha...- Prostorová síla (2013) 2 807 ×
  • 02) Časy- Prostorová síla (2013) 3 498 ×
  • 03) Hmyzí politika- Prostorová síla (2013) 1 940 ×
  • 04) Náramek z Assamu- Prostorová síla (2013) 1 224 ×
  • 05) Rozjetej vlak- Prostorová síla (2013) 1 023 ×
  • 06) Květina- Prostorová síla (2013) 742 ×
  • 07) Nezastavíš noc- Prostorová síla (2013) 585 ×
  • 08) Vzpomínky- Prostorová síla (2013) 616 ×
  • 09) Klaun- Prostorová síla (2013) 407 ×
  • 10) Klidná- Prostorová síla (2013) 397 ×
  • Dezertér (live) 221 ×
  • Ptáček (singl 2013) 169 ×
  • Vocode !?- Malashnikow 2010 (2010) 206 ×
  • Světlo- Malashnikow 2010 (2010) 178 ×
  • Pochybná existence- Malashnikow 2010 (2010) 411 ×
  • Stín- Malashnikow 2010 (2010) 219 ×
  • Horo vysoká- Malashnikow 2010 (2010) 132 ×
  • Pomalá- Malashnikow 2010 (2010) 126 ×
  • Izolace- Malashnikow 2010 (2010) 90 ×
  • I Don't Need- Malashnikow (2008) 142 ×
  • Klec- Malashnikow (2008) 811 ×
  • Punk- Malashnikow (2008) 999 ×
  • Múza- Malashnikow (2008) 669 ×
  • Rock'n'roll-alkohol- Rock'n'roll-alkohol (2003) 143 ×
  • Každý může lítat- Rock'n'roll-alkohol (2003) 104 ×
  • Dítě matky přírody- Rock'n'roll-alkohol (2003) 133 ×

Členové

Nástrojové obsazení: Kytara, Zpěv
Nástrojové obsazení: Bicí
Nástrojové obsazení: Baskytara

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

 MALASHNIKOW jsou horkým želízkem na tuzemské rockové scéně. Přímočaré hity, střední tempo, tvrdý základ, grunge nádech, české texty… Autorem muziky i textů je Vojtěch Malach, který se na některých nahrávkách postaral i o veškeré nástroje. Koncertní sestavu kromě něho tvoří bubeník Lars Jensen a baskytarista Marty Mokrý.(tiskowá zpráva 2014)

2017 - Malashnikow na Rádiu Deep

2017 - Malashnikow zvítězili v soutěži o hraní na Cibulafestu

2017 - Malashnikow vydali novou desku Šok

2017 - Malashnikow zvítězili v soutěži o hraní na Verbíř festu

2016 - Sázavafest - Kapela Malashnikow zvítězila v soutěži

2016 - Report z klubu M13 Brno (Metal-line)

2015 - Malashnikow (A)void Cafe Praha (Help Music příloha k pražským deníkům, říjen)

2015 - Malashnikow-slovenský a český grunge

2015 - Křídla - recenze (Rockmag)

2015 - Křídla - recenze (Rockshock)

2015 - Rozhovor s kapelou Malashnikow (DWD.cz)

2015 - Recenze na desku Křídla (Criticmusic)

2015 - Malashnikow vydali novou desku s názvem Křídla

2014 - Malashnikow - rozhovor (Metal forever)

2014 - Malashnikow dávají ochutnat ze své připravované novinky

2014 - Malashnikow zahrají na Rock'n'Beer Festu v Praze! (tisková zpráva)

2014 - Rock'n'Beer Fest bude hostit i Malashnikow

2014 - CD Prostorová síla - Rockshock (recenze)

2014 - CD Prostorová síla -Rockmag (recenze)

2013 - Rozjetí Malashnikow představují singl Cesta (tisková zpráva)

2013 - CD Prostorová síla - Criticsmusic (recenze)

2013 - Český pivní festival

2013 - Bude Malashnikow víc než Lucie?

2012 - Jamrock

2012 - Našrot v Třebíči

2011 - Malashnikow: ostře nabitý rock'n'roll

2011 - Malashnikow: nebezpečnější než ruský samopal

2011 - Hudební hvězdou Horáckých novin je Malashnikow

2010 - CD Malashnikow 2008 -recenze Ondřeje Fencla

Bio a historie

        Malashnikow je rocková kapela založená na hudbě a textech zpěváka a kytaristy Vojtěcha Malacha. Přibližně od roku 2008 se skupina začíná zviditelňovat především na třebíčsku, kdy natáčí garážovou desku (2008).

2017 - Vítězství v hlasovací soutěži o hraní na Cibulafestu

2017 - Vydání desky Šok

2016 - Vítěz diváků v soutěži kapel o hraní na Sázavafestu 2016, celkově třetí místo   

2015 - Vydání desky Křídla

2014 - účast na Rocknbeer festu Praha  

2013 - Kapela vybrána odbornou porotou k účasti na ROCK'N'BEER FESTU (16.5.- 1.6. Výstaviště Praha) 

2013 - Vydání desky Prostorová síla

2012 - soutěž o hraní na festivalu Jam Rock 2012 v Žamberku - první místo

2011 - soutěž Zahraj-Vyhraj o hraní na třebíčském festivalu Zámostí 2011 - první místo

2011 - Hvězda horáckých novin Třebíč - první místo

2011 - vydání desky Malashnikow 2010

2008 - nahránání garážové desky Malashnikow 2008

 

Diskografie:

Rock'n'roll - alkohol (2003) (doba před existencí Malashnikowa)

Malashnikow (2008)

Malashnikow 2010

Prostorová síla (2013)

Dezertér -singl (2014)

Křídla (2015)

Cesta - singl (2017)

Šok (2017)