Ventolin / Bunny Klub | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
zář so 29

Ventolin / Bunny Klub

-

Klub ve Zdi


Havlíčkova 523, Zábřeh
Ukázat na mapě
150 Kč - 180 Kč
Skvělá zpráva pro všechny holkys! A všechny mládenc! Poslední sobotu v září nás čeká velkolepá hudební show. V tento večer se představí samplery, sekvencery, syntezátory a drum 'mašinky' s jejich dirigenty v čele!

★ Ventolin ★
Přes den David Doubek přednáší na univerzitě, po večerech baví na koncertech coby Ventolin a poslední rok dobývá internet klipem Disco Science. Ventolin začal náhodou jako boční (acid - techno - house - mystic - hymnic - nerdy - live elektronics) projekt v roce 2007, ale během dalších let úspěšně objížděl Čechy a Slovensko, postupně přicházely vystoupení a turné s velkými jmény a v posledních letech jej lze považovat za opravdový fenomén svého druhu.

★ Bunny Klub ★
Emotivně náladové šílenství, ale i čirá trainspottingová radost je trefný popis elektonického projektu s pestrým stylovým obsahem. Deep house a drum'n'bass s nádechem jazzu, to vše je Bunny Klub. Za tím vším se skrývá olomoucký hudebník, producent a trumpetista Martin Zajíček.

Vstupné:
- 150,- Kč v předprodeji
- 180,- Kč na místě v den akce

Předprodej: http://www.kulturak.info/akce/detail…

Pozor! Pro tuto akci platí omezený počet vstupenek na 100 kusů!

Vstupné: BUDE DOPLNĚNO
Správci koncertu:
Klub ve Zdi
Zobrazit více koncertů ve městě Zábřeh