Oidipus Tyranus RockOpera | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
čvn čt 14

Oidipus Tyranus RockOpera

RockOpera Praha


Komunardů 306/1, Praha 7, Praha
Ukázat na mapě
299-699 Kč

Předprodej vstupenek:

Oidipus Tyranus
1. díl antického cyklu RockOpery Praha. Rocková opera Milana Steigerwalda a Pavly Forest o nevyhnutelnosti lidského osudu podle Sofoklovy antické tragédie.
Děj rockové opery Oidipus Tyranus nás přivádí do starořeckých Théb. Bájný hrdina Oidipus v nich poté, co zvítězil nad zlou zpěvačkou hádanek Sfingou, dlouho a slavně vládl. Nyní ale musí opět hledat řešení, jak zbavit město moru. Osud mu postupně odkrývá svůj dávný záměr hrozivě a neúprosně… Na Oidipa Tyrana volně navazuje 2. díl antického cyklu, metalová opera 7 proti Thébám.
Hudba: Milan Steigerwald Libreto: Pavla Forest Režie: Roman Štolpa Choreografie: Tereza Georgievová
V hlavních rolích Jan Toužimský z Arakainu, Kamil Střihavka (alt. Vlasta Horváth), Viktor Dyk, Pavla Forest, Žántí (alt. Linda Fait), Daniela Langrová, Miroslava Časarová, Petr Opava a další.
Více o opeře zde: www.RockOpera.cz/oidipus
RockOpera Praha je první divadlo pro rockery s hledištěm ve tvaru půlkruhové arény pro 768 diváků. V našich operách hrajeme živě a nahlas, spojujeme koncert tvrdé rockové a metalové hudby s nadčasovými dramatickými příběhy v divadelním zpracování. Navíc zažijete akrobatické a artistické výkony, ohnivou a světelnou show, nový cirkus, a uslyšíte špičkové hlasy: Kamil Střihavka, Honza Toužimský z Arakainu, Viktor Dyk, Vlasta Horváth, Pavla Forest, Jiří Zonyga a řada dalších. Autoři všech našich rockových a metalových oper jsou přední čeští hudebníci Milan Steigerwald a Pavla Forest.
Vystupující kapely:
Správci koncertu:
Jan Bouša, RockOpera Praha
Zobrazit více koncertů ve městě Praha