Pelikan FEST! | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Profilový obrázek Pelikan FEST!
Sdílej koncert dál:
dub pá 27

Pelikan FEST!

-

Hospoda u Pelikána


Mrštíkovo náměstí 6, Olomouc
Ukázat na mapě
99
Yogi McFly funk-rock / Olomouc
ÉRA Yogi McFly (2015–teď)
srpen 2016 Aleš odchází z kapely a z kvarteta se stává trio.
6. 5. 2016 První koncert odehraje kyjovsko-brněnský bubeník Petr Mucha, pak za škopky usedá jesenicko-olomoucký Pepa Šťastný.
23. 12. 2015 Ota Novotný a Aleš Vodička dávají první zkoušku s Romanou Ambrožovou.

Who cares?
Who Cares se dali dohromady na začátku roku 2012 v Příkazích u Olomouce. Hrají v pětičlenné sestavě. Měli tu čest zahrát si s kapelami jako Empy Hall Of Fame, The Gogets, Barockers, Money Left To Burn, Darko, Just For Being. Momentálně pracují na debutové nahrávce.

http://studiopalba.cz/rozhovory/r…

Šrája & Šmitcový kvartet.
Anotace: Ledenicko/mladoboleslavsko/strahovsko/hl ubokonadvltavsko/olomoucko/dolnoslivensk ý dvou až tříčlenný orchestr, jehož repertoár tvoří písně světově neuznávaného hitmakera Šráji. V doprovodu cajonu a foukardeonu ale zní jeho drnkání a vyprávění překvapivě snesitelně a při některých okamžicích se dokonce slabomyslnější část publika může i bavit.
Šmitcový kvartet zásadně zkouší až po koncertech, což ale nevadí, protože jeho členové jsou instrumentálně velmi zdatní. Projevuje se to hlavně tak, že každý hudebník pojímá koncert jako své sólové vystoupení a snaží se přitom co nejvíce ignorovat hudbu ostatních.
Správci koncertu:
Jaromír Krátký
Zobrazit více koncertů ve městě Olomouc