Amnesia Tour - Liberec | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
kvě so 05

Amnesia Tour - Liberec

-

Rock Pub


Husova 4, Liberec
Ukázat na mapě
150
Liberecká zastávka "Amnesia Tour" na podporu nové desky kapely InnerSphere. Na tomto koncertě v Rock Pubu v Liberci se Innersphere objeví po boku turnovské Purnamy a pražských Noisebleed.

INNERSPHERE - melodic death / thrash / black
plzeňské těleso aktivně hrající od roku 2016, které v rámci turné prezentuje svoji novou desku "Amnesia", první dlouhohrající. Z tvorby kapely jsou cítit prvky různých odnoší tvrdšího metalu, převážně melodic-death, thrash, blackové nálady... V rámci tohoto koncertu bude možnost ochutnat většinu skladeb z nové desky, ale také zazní skladby z debutového EP.
---
http://bandzone.cz/innersphere
https://www.youtube.com/watch?v=HQXKO4J…
www.inner-sphere.com


PURNAMA - death metal
turnovská smečka fungující od roku 2011 se představí se svou lvicí "Lioness" vydanou v minulém roce. Čeká nás parádní deathová vřava, která tě nenechá stát na místě.
---
http://bandzone.cz/purnama
https://www.youtube.com/watch?v=uAm2R-…
http://www.purnama.cz/


NOISEBLEED - djent / metalcore
pražská pětice v čele se zpěvačkou Evou na nás tento rok chystají vydání debutového počinu Asymbiosis. Mimoto se v minulém roce dostali do finále Eliminace Music Map. Určitě si nenech ujít jejich energický set.
---
http://bandzone.cz/noisebleed
https://www.youtube.com/watch?v=oe…


Koncert začne ve 20:30, tak doraž včas s dobrou náladou \m/
Správci koncertu:
Míra Litomerický
Zobrazit více koncertů ve městě Liberec