Křest CD + HUNGARY TOUR 2018 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
dub út 17

Křest CD + HUNGARY TOUR 2018

Lucerna Music Bar


Vodičkova 704, Praha
Ukázat na mapě
245 Kč
Dlouho očekávané CD kapely Circus Brothers je tady! Křest desky s názvem #VJERŽIM proběhne za účasti maďarské kapely Bohemian Betyars. Nenechte si ujít tento mezinárodní mejdan plný disco-balkánu, lidovýho punku i východního folklóru. Při setkání těchto kapel na jednom pódiu se může stát cokoli. Jistý je, že se o tom bude ještě dlouho mluvit, tak buďte u toho!
Circus Brothers se velmi rychle stali pevnou součástí klubové a festivalové scény v České republice. Jsou dobře známí mejdany, na které se dlouho vzpomíná. Potkat jste je mohli na ulici, v klubech i na velkých festivalech. Vždy to ale byl pořádnej mazec. Přináší jedinečný a nepopsatelně rychlý disco-balkan, v kterém kombinují balkánskou dechovku, diskotékový beat, laciný pop, špinavý house, drsný rap a líbivý folk.
Maďarská kapela Bohemian Betyars vznikla v roce 2009 a má za cíl šířit pocit pikantní blaženosti. Českou republiku navštívili už několikrát a pokaždé za sebou nechali pěknou paseku. Sami se popisují jako rychlý lidový punk, ale nabídnou i skákavé ska, temnou psychadelii a melodická témata inspirována maďarskými, balkánskými a cikánskými prvky. Síla kapely roztančila publikum zhruba tisíckrát, od Baltského moře až po Atlantský oceán. Nechte se hodit do hlubokých vod delíria!
Správci koncertu:
Farinhero, jaroT, N-rok, Oskar Rejchrt
Zobrazit více koncertů ve městě Praha