Erupce hlučného násilí vol.5 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
led pá 19

Erupce hlučného násilí vol.5

-

Bajkazyl

Brno, ČR

100
Pražská hardcore punková stálice se probouzí opět k vědomí a zavítá do Brna! Společnost jim udělá několik místních kapel, které to v brzké době jistě daleko dotáhnou.

THALIDOMIDE - hardcore punk, který jest věrný americkým vzorům, jako jsou DK či NOFX, ale jak jasně dokázali několika covery na druhé desce, věrní jsou i českým hardcorovým kořenům a to zejména Kritické situaci. Aktuálně s výborným split LP s EHOF.
https://thalidomide.bandcamp.com/music

BLIND PRIDE - Zbrusu nová kapela. Zdráhám se psát brněnská, ale sídlo na Kraví hoře mluví za vše. Letmý pohled na přítomné hudebníky/ce a jejich minulé spolky dává tušit pořádnou hardcore punkovou smršť s větším než malým množstvím crustu.
Ex-Bad Age, Dis-K47, DSE... Myslím, že se v brzké době dočkáme dema.

ROZRUCH - Tohle je opět poměrně horká novinka. Asociace s názvem Rozpor nemusí být náhodná. Jde totiž o poctivý oi punk, který určitě pořádně leží všem matáskům a ortelům v žaludku!
Navíc v této partě najdete i brněnského Sida Viciouse, takže se máte na co těšit.

LŽI - Opět nová brněnská parta. Někteří z nich jsou na podiích kratší dobu, jiní už dlouhá léta. Nebudu vám lhát, je to lopaťárná jak sviňa. Něco mezi Crass a Tass. Nahrávky spatří světlo světa až v únoru. Spokojte se s živákem...
Správci koncertu:
Kroc
Zobrazit více koncertů ve městě Brno